Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν φορούσε κράνος ο 25χρονος ειδικός φρουρός που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν φορούσε κράνος ο 25χρονος ειδικός φρουρός που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ένας 25χρονος ειδικός φρουρός έχασε την ζωή του σε τροχαίο στην Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της Παρασκευής (8.7.2022). Ο άτυχος νέος που οδηγούσε μηχανή προστέθηκε στη μακάβρια λίστα με τα θύματα της ασφάλτου, ύστερα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο στη συμβολή της Λεωφόρου Δεκελείας και Ιασωνίδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο άτυχος 25χρονος ήταν ειδικός φρουρός και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ. Την στιγμή που έγινε το μοιραίο τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε μόλις τελειώσει την βάρδια του και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Κατέληξε από τα τραύματά του δύο ώρες μετά στον Ερυθρό Σταυρό. Όπως λένε συνάδελφοί του, ήταν ένας άνθρωπος που μετέδιδε πάντα θετική ενέργεια και ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

«Το παιδί έπεσε πάνω σε μια κυρία με ένα αμάξι που ήταν στο στενό. Αφρενάριστος, χωρίς κράνος το παλικάρι. Χτύπησε στην πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και μετά σύρθηκε κάτω» ανέφερε στο newsit.gr ένας μάρτυρας που έφτασε στο σημείο μαζί με το παιδί του.

Πρόσθεσε ότι «το παιδί ήταν στην ΔΙΑΣ. Δεν ήταν με την υπηρεσιακή μηχανή, ήταν με την δική του, ένα χιλιάρι Υamaha. Ήταν χάλια, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το παιδί κατέληξε μετά από δύο ώρες. Κράνος και προσοχή στους δρόμους. Τώρα το παιδί έφυγε, ό,τι και να λέμε δεν γυρίζει πίσω».

 

Σοκαρισμένος ακόμη ένας μάρτυρας του δυστυχήματος σημείωσε ότι «αυτό που αντίκρισα ήταν μια μηχανή κομμάτια, ένα αμάξι κομμάτια. Το παιδί πετάχτηκε μακριά», ενώ εμφανώς συγκινημένος κατέληξε λέγοντας «κράνος παιδιά γιατί μας περιμένουν σπίτι».

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις