Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Είχε μαχαιρωθεί έξω από το Εφετείο ο οπαδός του Παναθηναϊκού που αναζητείται

Νέα Φιλαδέλφεια: Είχε μαχαιρωθεί έξω από το Εφετείο ο οπαδός του Παναθηναϊκού που αναζητείται

Πλούσιο ποινικό παρελθόν σε επεισόδια με οπαδικά κίνητρα φέρεται να έχει ο 25χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από το πρωί της Παρασκευής (18.08.23) για τα αιματηρά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την άγρια δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 25χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού ταυτοποιήθηκε από τις κάμερες. Μάλιστα, ο ίδιος που αναζητείται από την αστυνομία για τα τραγικά συμβάντα στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε μαχαιρωθεί έξω από το Εφετείο κατά τη διάρκεια επεισοδίων ενώ ήταν σε εξέλιξη δίκη για οπαδική βία στο Ίλιον, στην οποία ήταν μάρτυρας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και με τις εκτιμήσεις και τις αναλύσεις αστυνομικών πηγών, ο 25χρονος οπαδός φέρεται πως ήταν το άτομο που κατηύθυνε τους Κροάτες χούλιγκανς στο σημείο των αιματοβαμμένων επεισοδίων. 

Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων χούλιγκανς που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και κυρίως για τον δολοφόνο του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Καστουρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς, που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.

Εν τω μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη άλλων δέκα Κροατών. Θεωρεί πιθανό να μην έχουν καταφέρει να βγουν από τη χώρα και να κρύβονται κάπου έως ότου βρουν την ευκαιρία να διαφύγουν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις