Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο οπαδός του ΠΑΟ – Διαφωνούν ανακρίτρια και εισαγγελέας για τους όρους που θα του επιβληθούν

Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο οπαδός του ΠΑΟ – Διαφωνούν ανακρίτρια και εισαγγελέας για τους όρους που θα του επιβληθούν

Έπεισε με τους ισχυρισμούς του και αφέθηκε αφέθηκε ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που κατηγορείται για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως τραγική συνέπεια τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Για την ποινική μεταχείριση του οπαδού του Παναθηναϊκού, ωστόσο, ανέκυψε διαφωνία ανάμεσα στην ανακρίτρια και στην εισαγγελέα για το εάν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Η εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια είχε την άποψη πως έπρεπε να του επιβληθεί ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ. Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο.

Ο 43χρονος ενώπιον της ανακριτρίας υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με την καταδρομική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τόνισε πως βρισκόταν στη Κεφαλονιά για διακοπές. Προσκόμισε μάλιστα συγκεκριμένα στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά.) για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως  έχει αποστασιοποιηθεί από το σύνδεσμο του ΠΑΟ.

Νωρίτερα κατέθεσε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και η σύντροφος του η οποία υποστηρίζει πως ήταν μαζί.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των συμμετεχόντων στην επίθεση μέσω βίντεο και αναρτήσεων που λένε πως ήταν στα αιματηρά επεισόδια.

Οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν στην καταδρομική επίθεση και δεν αποκλείεται άμεσα να εκδοθούν άλλα εντάλματα σύλληψης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις