Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός ένας 25χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι

Τραγικό θάνατο βρήκε ακόμα ένας νέος οδηγός μηχανής το πρωί της Παρασκευής σε τροχαίο στην Νέα Φιλαδέλφεια

Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρονος που οδηγούσε μηχανή έχασε τη ζωή του ύστερα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Πληροφορίες του newsit.gr, αναφέρουν πως ο άτυχος 25χρονος ήταν ειδικός φρουρός και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Στο σημείο που έγινε το τροχαίο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νέο. 

Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής ακόμα ένας οδηγός αυτοκινήτου μόλις 22 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Κηφισό.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τουλάχιστον 4 νεκροί στη Χίο σε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ διακινητών μεταναστών και πληρώματος του λιμενικού σώματος
Σκάφη του λιμενικού αποβιβάζουν συνεχώς τραυματίες στο λιμάνι της Χίου, όπου ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν κινητοποιηθεί για την ταχεία διακομιδή τους στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου
Χίος
51