Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Παραμένει στο νοσοκομείο η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στον νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (07/08/23) στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου η μητέρα του θύματος η οποία κατέρρευσε όταν πήγε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί νεκρό το παιδί της νπσηλεύεται στην Β Καρδιολογική Κλινική σταθερή και ασυμπτωματική. 

Επίσης, ένας 48χρονος Έλληνας που τραυματίστηκε στην συμπλοκή νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική, η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος.

Άλλος ένας 47χρονος νοσηλεύεται στη ίδια Κλινική σε σταθερή κατάσταση όπως και ένας 26χρονος.

Επίσης ένας 37χρονος Κροάτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Α’ Χειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Ειρήνη Μουρτζούκου παρέδωσε νέες σημειώσεις στον δικηγόρο της - «Θα ομολογήσει και για τον Παναγιωτάκη» λέει η μητέρα του
Αυτό που διαρρέει μέσω του δικηγόρου της είναι πως η πλήρης αποκάλυψη της αλήθειας θα προκαλέσει μεγαλύτερο σοκ από οποιοδήποτε σημείο της υπόθεσης έως τώρα
Η Ειρήνη Μουρτζούκου
15