Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Άφαντος ο διαρρήκτης που «μπούκαρε» σε σπίτι αστυνομικού και πήρε το όπλο της

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην Νέα Ιωνία, όπου ένας διαρρήκτης προκάλεσε συναγερμό όταν μπήκε στο διαμέρισμα αστυνομικού, με τους άνδρες της αστυνομίας να στήνουν μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψή του.

Όπως σας έχει ενημερώσει από νωρίς το newsit.gr, η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, 01.02.2022, στην οδό Καποδιστρίου 94 στη Νέα Ιωνία, μετά από διάρρηξη σε ένα σπίτι.

Το ρεπορτάζ ανέφερε πως η διάρρηξη έγινε σε σπίτι μιας αστυνομικού, με τις Αρχές να προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ο δράστης παρέμενε μέσα στον χώρο.

Στη Νέα Ιωνία κλήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον άνδρα. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από ένα γείτονα που άκουσε θορύβους από το διαμέρισμα στην οδό Καποδιστρίου 94, δίπλα από γνωστό ζαχαροπλαστείο.

Το κτίριο εκκενώθηκε και λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ οι άνδρες της ΕΚΑΜ μπήκαν στο διαμέρισμα, με τον άνδρα όμως να έχει γίνει «καπνός», έχοντας πάρει σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το υπηρεσιακό όπλο της αστυνομικού.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας συνέχιζαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Δείτε τις εικόνες από την Νέα Ιωνία

Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία nea ionia ours Νέα Ιωνία

Από τις αρχές συστήνεται στους κατοίκους να προσέχουν, καθώς ο δράστης οπλοφορεί.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου, Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα, Μαρίνος Αλειφέρης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταβλήθηκαν αποζημιώσεις σε 13 πληγέντες από την πυρκαγιά στο Κρυονέρι που ξέσπασε τον Ιουλίου - Δόθηκαν 42.690 ευρώ
Το ποσό αφορά οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση της οικοσκευής και περιλαμβάνει και το επίδομα των 600 ευρώ (ανά δικαιούχο) για τις πρώτες ανάγκες
Γυναίκα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Ψυχρή και αδυνατισμένη περνά τις ημέρες της στη φυλακή – «Θα υποδείξει άτομο για τον θάνατο του Παναγιωτάκη»
Η 25χρονη παιδοκτόνος επιμένει πως δεν εμπλέκεται στον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη - «Το επόμενο διάστημα θα σημειωθούν εξελίξεις», είπε ο δικηγόρος της
Ειρήνη Μουρτζούκου