Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βαρυμπόμπη, Καπανδρίτι και Μαλακάσα

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βαρυμπόμπη, Καπανδρίτι και Μαλακάσα
Intime Αρχείο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας ανακοίνωσε η Ιονία Οδός στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. Οι αλλαγές αφορούν τα σημεία στο ύψος της Βαρυμπόμπης, του Καπανδριτίου και της Μαλακάσας.

Όπως ανακοίνωσε η Ιονία Οδός, σκοπός των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. είναι η εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Έως και τη Δευτέρα 7 Ιουνίου ισχύει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας, καθώς και της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α), από το 37ο έως το 43ο χλμ. (περιοχή Μαλακάσας), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, καθόλο το 24ωρο. Οι εν λόγω ρυθμίσεις θα ισχύουν κάθε εβδομάδα από τις 15:00 της Παρασκευής έως τις 06:00 του Σαββάτου.

2. Επίσης, έως και τη Δευτέρα 7 Ιουνίου ισχύει αποκλεισμός μικρής διάρκειας στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, από το 40ό έως το 46ο χλμ. (περιοχή Μαλακάσας), με ταυτόχρονο αποκλεισμό των κλάδων εισόδου και εξόδου του Α/Κ Μαλακάσας στην κατεύθυνση προς Λαμία. Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται καθημερινά από τις 18:00 έως τις 06:30 της επόμενης ημέρας, ενώ τις Παρασκευές θα υλοποιούνται από τις 18:00 έως 08:00 του Σαββάτου.

Νέα Οδός: Αλλαγών συνέχεια…

3. Τέλος, από σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου έως και έως και την Κυριακή 4 Ιουλίου θα ισχύσει αποκλεισμός μικρής διάρκειας στην αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, από το 24ο έως το 27ο χλμ. (περιοχή Βαρυμπόμπης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 18:00 κάθε ημέρας έως τις 06:00 κάθε επόμενης, και Παρασκευή και Σάββατο από τις 20:00 έως 09:00 κάθε επόμενης.

Η Νέα Οδός δηλώνει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Παράλληλα, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις