Ελλάδα

Νεα πρόκληση Ερντογάν: Μας γεμίζει θλίψη η Συνθήκη της Λωζάνης

Επιμένει στις προκλητικές του δηλώσεις ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ειδικά σήμερα λίγα 24ωρα μετά την δολοφονία του ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα προσπαθώντας να στρέψει αλλού την προσοχή των συμπατριωτών του και στοχεύοντας την Ελλάδα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σήμερα σε ομιλία του ο Ερντογάν είπε:

«Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που η Γη και η περιοχή μας αλλάζουν θα βρεθούμε και πάλι στην κατάσταση που βρεθήκαμε με την Συνθήκη των Σεβρών αν σταματήσουμε. Ζούμε στην ίδια κατάσταση θλίψης από τις απώλειές μας από την Συνθήκη της Λωζάνης και θέλω να μιλήσω ανοικτά. Η Τουρκία δίνει την μεγαλύτερη μάχη της μετά τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας. Σε αυτό τον αγώνα, ένα έθνος, μια σημαία και μια πατρίδα είναι τα μόνα για τα οποία μαχόμαστε.

Σε αντίθεση με τις παλαιότερες μάχες σήμερα είμαστε εντιμέτωποι με μια ασσύμετρη απειλή. Oι τρομοκρατικές οργανώσεις είναια απλά πιόνια σε αυτές τις μάχες. Η αληθινή πρόκληση είναι να βρούμε αυτούς που κρύβονται από πίσω τους. Αυτοί είναι εδώ και ψαχνουν τις αδυναμίες μας», είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος Πρόεδρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παιδί 4,5 ετών βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στις Συκιές Θεσσαλονίκης – Συνελήφθησαν οι γονείς του
Οι γονείς είχαν αφήσει την επίβλεψη του μικρού παιδιού στην ανήλικη κόρη τους, ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδί κατάφερε βγει από το σπίτι και να βρεθεί μόνο του στον δρόμο
Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ
Στη φυλακή ο λογιστής του κυκλώματος του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη - Ελεύθερα με όρους 21 άτομα
Απολογούμενος ο εν ενεργεία αντιδήμαρχος σε δήμο του Ρεθύμνου, αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι διέθετε νόμιμα τα κέντρα υποδοχής δηλώσεων και δεν έκανε καμία παράνομη πράξη
Στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα οι συλληφθέντες για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ 5