Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα σειρά Οικιακών Ανελκυστήρων GALAXY: τοποθετούνται εύκολα σε κάθε σπίτι!

Νέα σειρά Οικιακών Ανελκυστήρων GALAXY: τοποθετούνται εύκολα σε κάθε σπίτι!

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για τα Ασανσέρ! Η SoEasy παρουσιάζει στην ελληνική αγορά, την σειρά Οικιακών Ανελκυστήρων GALAXY, με τα μοντέλα Galaxy Duo+ και Galaxy Trio+

Αναγνωρισμένη παγκοσμίως για την καινοτομία και την πρωτοποριακή της τεχνολογία, πραγματική επανάσταση στο χώρο των ανελκυστήρων, γιατί είναι οι μοναδικοί ανελκυστήρες ελεύθερης τοποθέτησης!

Με την απαράμιλλη τεχνολογία, αισθητική και συμπαγή κατασκευή τους, αυτά τα ασανσέρ προσαρμόζονται σε κάθε τύπο κατοικίας, όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση άλλων τύπων παραδοσιακών ασανσέρ.

Διαθέτοντας ένα μοναδικό καινοτόμο σύστημα ράγας και κινητήρα, το ασανσέρ τοποθετείται, οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας.Σχεδόν «αόρατος», γιατί το μοναδικό αυτόνομο σύστημα κίνησης είναι έξυπνα κρυμμένο σε έναν ενιαίο χώρο εντός της οροφής του. Εφόσον δεν απαιτείται υδραυλικό σύστημα ή τοιχοποιία στήριξης, συνδέεται απευθείας σε μια κοινή, οικιακή πρίζα ρεύματος. Και το κυριότερο δεν επιβαρύνεται η δομή της κατοικίας σας και δεν έχετε ανάγκη για επιπλέον μηχανοστάσια ή άλλα εξαρτήματα!

Χωρίς βαριές οικοδομικές εργασίες, χωρίς μερεμέτια και χωρίς άλλες πρόσθετες δαπάνες, γρήγορα, εύκολα και απλά!

Κάθε ένα από τα μοντέλα της σειράς GΑLΑΧΥ, είναι κατασκευασμένο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, με οικολογικό προσανατολισμό, εντελώς αθόρυβο και λειτουργεί με βάση την αρχή, ότι η καμπίνα μετακινείται αυτόνομα σε δύο λεπτές κατακόρυφες ράγες. Η εγκατάστασή τους, χάρη στον σπονδυλωτό σχεδιασμό τους, μπορεί να γίνει μέσα σε 1 ημέρα!

Το Galaxy Duo+ είναι ένας μικρός, ασφαλής και πολυτελής ανελκυστήρας, κατάλληλος για 1 ή 2 άτομα, με κομψές καμπύλες και μίνιμαλ εμφάνιση. Έχει διάσταση βάσης μόνο 1.046 χιλ.X765 χιλ., δηλαδή το αποτύπωμά του είναι μόνο 0,88m2.

Το Galaxy Trio+ είναι ένας ευρύχωρος και εργονομικός ανελκυστήρας, κατάλληλος για μεταφέρει άνετα 3 άτομα ή ένα αναπηρικό αμαξίδιο πλήρους μεγέθους. Διαθέτει ευέλικτη ενσωματωμένη ράμπα και έχει διάσταση βάσης μόνο 1.046 χιλ.X1.278 χιλ., δηλαδή το αποτύπωμά του είναι περίπου 1,3m2.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις