Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Απολογείται ο 18χρονος που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του

Νέα Σμύρνη: Απολογείται ο 18χρονος που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του

Στην ανακρίτρια αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 18χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του πάνω σε καυγά στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης (26.12.2023).

Ο 18χρονος, που μαχαίρωσε τον αδερφό του στη Νέα Σμύρνη, είχε ζητήσει και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Ο νεαρός υποστήριξε στους αστυνομικούς πως όλα έγιναν πάνω στον καυγά.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά όλα ξεκίνησαν για μια μπλούζα. Τα δύο αδέρφια πιάστηκαν στα χέρια και το κακό δεν άργησε να γίνει. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως είχε σπασμένο χέρι και στην προσπάθεια του να αμυνθεί στις γροθιές του αδερφού του, άρπαξε το ψαλίδι και του το κάρφωσε στο στήθος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός ήταν γνωστός στην αστυνομία για ληστείες, ενώ τον Αύγουστο του 2022 τα δύο αδέλφια είχαν συλληφθεί και οδηγηθεί στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία με αφορμή πάλι τα ρούχα.

Οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχαν αυτή την κατάληξη. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι σκηνές που ακολούθησαν όταν ο 18χρονος κατάλαβε ότι χτύπησε άσχημα τον αδερφό του. Προσπάθησε να τον συνεφέρει και του φώναζε: «Τόλη μου, δεν το ήθελα, σύνελθε».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις