Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 28χρονος αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 28χρονος αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε

Πως περιγράφει στους συναδέλφους του τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Νέα Σμύρνη. Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι. Τι λένε για τον «αγαθό γίγαντα» που συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των κουκουλοφόρων στη Νέα Σμύρνη περιέγραψε στους συναδέλφους του ο 28χρονος αστυνομικός μόλις έφτασε στο νοσοκομείο 401.

Ο 28χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε άγρια επί 2,5 λεπτά από κουκουλοφόρους το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη έχει μόλις ένα χρόνο που υπηρετεί στο Σώμα της Αστυνομίας.

Ο πατέρας του, συνταξιούχος αστυνομικός, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και όπως λέει στο MEGA, ο Θεός έβαλε το χέρι και ο γιος του είναι ζωντανός.

«Είναι πολύ χτυπημένος αλλά είναι λίγο καλύτερα, σε καλύτερη κατάσταση. Τα περισσότερα χτυπήματα τα έχει στο κεφάλι. Όπως είπε ο αρχηγός, ο Θεός έβαλε το χέρι του».

«Μη φοβάστε, θα αντέξω»

Ο νεαρός αστυνομικός όταν έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, περιέγραψε στους συναδέλφους του την σκηνή του άγριου ξυλοδαρμού του.

Click4more: Νέα Σμύρνη: Τι λέει ο πατέρας του αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε

«Μη φοβάστε θα αντέξω. Προσπαθούσα να γλιτώσω το όπλο μου να μην μου το κλέψουν. Προσπαθούσαν να μου βγάλουν το κράνος από την πρώτη στιγμή. Με κλωτσούσαν στο κεφάλι. Ευτυχώς το κράνος μου το έβγαλαν στο τέλος».

Σοκ προκαλεί όμως και η πρώτη προφορική κατάθεση του.

«Ανεβοκατέβαζαν ξύλα και σιδερόβεργες στο κεφάλι μου. Με κλωτσούσαν και έβριζαν. Φορούσα το κράνος και ευτυχώς το είχα ασφαλίσει. Ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να μου το βγάλουν. Και όταν τα κατάφεραν χτυπούσαν στο κεφάλι μου…».

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι

Σοκαρισμένοι είναι οι συχωριανοί του 28χρονου αστυνομικού στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Ένας στενός του φίλος με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS για τον νεαρό αστυνομικό.

«Είναι ένα χρυσό παιδί, είναι 28 χρονών όχι 27, είναι αθλητής, έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Πολλές οι εθελοντικές προσφορές του στον ανθρωπισμό, στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όλοι έχουν να λένε γι’ αυτό το παιδί».

Click4more: Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο άνδρας που «γκρέμισε» τον αστυνομικό

Γιος αστυνομικού από το Σιδηρόκαστρο Σερρών μπήκε στην αστυνομία το 2020 στην τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών. Ήθελε από μικρός να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 37 χρόνια στην αστυνομία.

Όλοι μιλούν για τον «αγαθό γίγαντα» που συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Σήμερα, πρωί πρωί, οι γονείς και ο θείος του 28χρονου αναχώρησαν από το Σιδηρόκαστρο Σερρών για το 401 όπου νοσηλεύεται ο γιος τους εκτός κινδύνου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις