Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Εδώ ζούσε την κόλαση η 10χρονη από τον πατέρα της – Λεπτομέρειες που προκαλούν φρίκη

Νέα Σμύρνη: Εδώ ζούσε την κόλαση η 10χρονη από τον πατέρα της – Λεπτομέρειες που προκαλούν φρίκη

Ένα ισόγειο διαμέρισμα ήταν ο χώρος μαρτυρίου του 10χρονου κοριτσιού στην Νέα Σμύρνη, όπου κακοποιούνταν σεξουαλικά και βασανίζονταν από το 47χρονο πατέρα της.

Η υπόθεση που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους διαδραματίζονταν πίσω από τους τοίχους, ενός σπιτιού στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Η σύζυγος του 47χρονου και μητέρα του κοριτσιού, τους εγκατέλειψε πριν από επτά χρόνια. Ο πατέρας του παιδιού που φέρεται να βίωσε την απόλυτη φρίκη, είχε συνάψει σχέση με μια άλλη γυναίκα. Και οι τρεις τους έμεναν στο ισόγειο της Νέας Σμύρνης.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο όμως η γυναίκα αυτή, όπως ανέφερε και η ίδια στο newsit.gr αναγκάστηκε εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας που είχε, να φύγει από το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψη της.

Γνωστός στις αρχές 

Οι κάτοικοι της γειτονίας δεν είχαν σχέσεις με τον 47χρονο. Τον έβλεπαν έρχεται και να φεύγει από το σπίτι αλλά με κανένα δεν αντάλλασσε ούτε μια καλημέρα. Είναι γνώριμος των διωκτικών αρχών καθώς μεταξύ άλλων είχε συλληφθεί και για κλοπές, ενώ στην αυλή του σπιτιού στη Νέα Σμύρνη είναι στοιβαγμένες παλιές ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Φρικαλεότητες

Την επί επτά χρόνια σύντροφο του, τον περασμένο Σεπτέμβριο τη διαδέχτηκε μια άλλη γυναίκα η οποία από ότι φαίνεται βοήθησε για να δοθεί τέλος στο εφιάλτη του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συλλέξουν έως τώρα οι αστυνομικοί η 10χρονη βίωσε φρικιαστικές στιγμές, καθώς κακοποιούνταν σεξουαλικά και βασανίζονταν από τον 47χρονο πατέρα της. Δε δίσταζε να τη χτυπά αλλά και να της βάζει το χέρι πάνω στο αναμμένο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει. Το κοριτσάκι είχε υποστεί πολλά εγκαύματα, ενώ όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα της και μετέφεραν την μικρή στο νοσοκομείο διαπίστωσαν ότι ήταν ιδιαιτέρα καταπονημένη .

Ο πατέρας που προφυλακίστηκε, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι χτυπούσε το παιδί, ωστόσο αρνήθηκε τη σεξουαλική κακοποίηση. Το παιδάκι ακόμα δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς, καθώς δεν είναι σε θέση σύμφωνα με τους ψυχολόγους να αναφερθεί σε όλα όσα έχει ζήσει.

Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις