Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Κλίμα τρόμου στη γειτονιά όπου μαχαιρώθηκε ο 15χρονος από ανηλίκους – Ληστείες, επιθέσεις και ναρκωτικά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί στη γειτονιά της Νέας Σμύρνης, όπου το βράδυ της Κυριακής (29.01.2023) μαχαίρωσαν έναν 15χρονο σε σουβλατζίδικο.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν ιδιοκτήτες κρεοπωλείου στην περιοχή, η ληστεία και το μαχαίρωμα του 15χρονου σε σουβλατζίδικο, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που αναστατώνει τη γειτονιά.

Όπως λένε, κάθε τόσο γίνονται ληστείες και διαρρήξεις σε καταστήματα της περιοχής. Μάλιστα και το ίδιο το κρεοπωλείο το έχουν σπάσει 3-4 φορές.

Σχετικά με το περιστατικό, αναφέρουν πως απ’ όσο άκουσαν η συμμορία αποτελείται από ανηλίκους, οι οποίοι αφού πήραν το πορτοφόλι και το κινητό από τον 15χρονο, τον μαχαίρωσαν στο πόδι. Επίσης αναφέρουν πως στις πλατείες της περιοχής γίνονται τέτοια περιστατικά, και πως υπάρχει και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως τα τραύματα του 15χρονου δεν είναι σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Αυτό είναι το σημείο όπου – σύμφωνα με τις μαρτυρίες – κάθονταν οι δράστες πριν το μαχαίρωμα του 15χρονου

nea smirni

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα αποκαλυπτική κατάθεση εργαζόμενης της κλινικής στο Κολωνάκι - «Ο γιατρός μας είπε είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για τον θάνατο του Μαζωνάκη»
Η νοσηλεύτρια στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι όταν έφυγε με το ασθενοφόρο ο Γιώργος Μαζωνάκης, η 56χρονη γιατρός φώναξε όλες τις εργαζόμενες στο γραφείο της για να τους μιλήσει
Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν βρέθηκε μηχάνημα υδροθεραπείας στο ιατρείο μετά τον θάνατό του», λέει η πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου του ΙΣΑ
Νέα ερωτήματα εγείρονται αφού νοσηλεύτρια είχε αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε κάνει υδροθεραπεία στο ιατρείο την προηγούμενη μέρα από τον θάνατό του
Γιώργος Μαζωνάκης