Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Ο 60χρονος κατέγραψε τους νεαρούς πριν το μαχαίρωμα – Έσπρωξε κοπέλα (video)

Νέα Σμύρνη: Ο 60χρονος κατέγραψε τους νεαρούς πριν το μαχαίρωμα – Έσπρωξε κοπέλα (video)

Την πορεία του από το σπίτι του έως την πλατεία της Νέας Σμύρνης, στο σημείο που νεαροί είχαν συγκεντρωθεί και άκουγαν μουσική στη διαπασών, κατέγραψε σε βίντεο ο 60χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι. Είναι οι στιγμές πριν συμβούν όλα.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη Νέα Σμύρνη έφερε στο φως η εκπομπή T-live στον ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου. Καταγράφει τη διαδρομή που ακολούθησε ο 60χρονος ως το σημείο όπου βρίσκονταν οι νεαροί.

«Ρε φίλε βγάζεις βίντεο;», τον ρωτάει κάποιος ενώ ο άνδρας τους πλησιάζει, ενώ ακούγεται και η φωνή μιας κοπέλας να του λέει «θέλεις να στο σπάσω;», εννοώντας το κινητό με το οποίο τους τραβούσε. Τότε, ο 60χρονος την έσπρωξε και καθώς η γυναίκα έπεσε, η λήψη σταμάτησε.

Δείτε το video 

Στη συνέχεια, ένας από τους νεαρούς μαχαίρωσε στον γλουτό τον 60χρονο, ο οποίος δέχτηκε και κλωτσιές. Είχε κάταγμα στον ώμο, διάσειση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία, ο δράστης του έστριψε το μαχαίρι στην πληγή.

Μάλιστα, σύμφωνα με διαλόγους, που επίσης αποκάλυψε χθες η εκπομπή T-live, ένας από τους κατηγορούμενους και η 23χρονη φίλη του είχαν ανταλλάξει sms λίγο μετά την επίθεση.

«Μη δείξεις σε κανέναν το βίντεο γιατί φαίνομαι» λέει ο 22χρονος, αναφερόμενος στο βίντεο πριν από την επίθεση που είχε καταγράψει ο 60χρονος. Υπενθυμίζεται ότι οι νεαροί που του επιτέθηκαν, σύμφωνα με τη δικογραφία, του είχαν κλέψει και το κινητό.

Η νεαρή τον συμβουλεύει να μην κάνει τίποτα και να κρυφτεί για άλλες 24 ώρες.

 

Οι πέντε νεαροί που συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά το περιστατικό της περασμένης Τετάρτης, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αφού ζήτησαν συγγνώμη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις