Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Τα σημειώματα του δράματος! Έβαλε φωτιά και πήρε μαζί του τα παιδιά του

Νέα Σμύρνη φωτιά
Φωτογραφία: Eurokinissi

– Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη
– 40χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του – Πέθανε, όπως και τα δύο παιδιά του οκτώ και δέκα ετών
– Ενδοοικογενειακά προβλήματα πίσω από τη φρίκη! Ο άνδρας είχε αφήσει σημειώματα με τα οποία καταφέρονταν εναντίον του πεθερού του
– Έγραφε «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο» και «σας βαρέθηκα όλους»!
– Καλούσε τον πατριό της πρώην γυναίκας του να ασχοληθεί με τα δικά του παιδιά και τον απειλούσε πως την υπόθεση θα “αναλάβει η Νικολούλη”!
– Όλο το χρονικό της τραγωδίας με βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Μια υπόθεση που κανείς δυσκολεύεται να πιστέψει. Μια οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει. Τρεις άνθρωποι πέθαναν σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, δύο εκ των οποίων μικρά παιδιά. Τα παιδιά του 40χρονου υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, που αποφάσισε να πάρει στα χέρια του την μοίρα όλων, βάζοντας φωτιά! Τα παιδιά ήταν αγοράκια, μόλις οκτώ και δέκα ετών.

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Πού υπηρετούσε ο αυτόχειρας που έκαψε τα παιδιά του

φωτιά Νέα Σμύρνη

Πώς γράφτηκε το δράμα με τη φωτιά στη Νέα Σμύρνη

Όλα συνέβησαν περίπου στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, 25.11.2017. Ο 40χρονος υπαξιωματικός έβαλε φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού του. Είχε κλειστά όλα τα παράθυρα και τις πόρτες.

Με τον τρόπο αυτό σιγούρευε το αναπόφευκτο αποτέλεσμα. Πώς τόσο εκείνος, όσο και τα δυο του παιδιά θα φύγουν από αυτό τον κόσμο…

Το newsit.gr σας μετέφερε από την πρώτη στιγμή όλες τις πληροφορίες γύρω απότο αδιανόητο δράμα. Το ρεπορτάζ όμως συνεχίζεται. Και αποκαλύπτει τις πτυχές της υπόθεσης που έκανε τον 40χρονο να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Οι πτυχές αυτές σχετίζονται με ενδοοικογενειακά προβλήματα. Ο άνδρας είχε χωρίσει από την σύζυγο και μητέρα των παιδιών του. Πριν πάρει την μοιραία απόφαση, φρόντισε να ενημερώσει… γιατί. Αυτό έγινε με μια σειρά ιδιόχειρων σημειωμάτων.

Σημειώματα με τα οποία καταφέρονταν εναντίον του περιβάλλοντος της πρώην συζύγου του! Συγκεκριμένα, καλούσε τον πατριό της “να ασχοληθεί με τα δικά του παιδιά”, αφήνοντας τα αγοράκια του ήσυχα.

«Τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο» έγραφε το ένα σημείωμα. Στο οποίο, μάλιστα, εν είδει απειλής, απευθύνονταν στον πατριό της πρώην συζύγου του και του έλεγε πως «την υπόθεση θα “αναλάβει η Νικολούλη»!

Υπήρχε όμως και δεύτερο σημείωμα. Το είχε γράψει με μαρκαδόρο στον τοίχο κι έλεγε «σας βαρέθηκα όλους»!

Είχε ψυχολογικά προβλήματα;

Οι πληροφορίες ελέγχονται λεπτομερώς. Κάποιες εξ αυτών κάνουν λόγο για πιθανά ψυχολογικά προβλήματα που είχε ο 40χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Προβλήματα που ίσως να οφείλονταν και στον χωρισμό από την σύζυγό του.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Το newsit.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της τραγωδίας. Μίλησε με γείτονες του 40χρονου, οι οποίοι όπως είναι λογικό δηλώνουν συγκλονισμένοι.

Μη μου λέτε τέτοια πράγματα γιατί τώρα τελευταία όλο τέτοια ακούμε“, λέει μια γυναίκα, η οποία ουσιαστικά ενημερώνεται από τους δημοσιογράφους για το τραγικό περιστατικό. “Είναι συγκλονιστικό“, λέει και συνεχίζει: “Εγώ το πρωί 06:30 η ώρα άκουσα σειρήνες και λέω Παναγία μου στη γειτονιά μας κάτι πρέπει να γίνεται. Μετά όμως από λίγο ηρέμησαν. Δεν άκουγα τίποτα. Και το πρωί στις ειδήσεις άκουσα το συγκλονιστικό…”.

Δείτε τι δηλώνουν

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Ειρήνη Μιλή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις