Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: «Το έκανα για να αμυνθώ πάνω στον καβγά» λέει ο 18χρονος αδερφοκτόνος

Νέα Σμύρνη: «Το έκανα για να αμυνθώ πάνω στον καβγά» λέει ο 18χρονος αδερφοκτόνος
Άνθρωποι αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι της οικογενειακής τραγωδίας

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως το ένα μετά το άλλο για το έγκλημα μεταξύ αδερφών στη Νέα Σμύρνη, αποκαλύπτουν πτυχές της οικογενειακής τραγωδίας που συγκλονίζει τη χώρα.

«Ετοιμάζαμε βαλίτσες για να φύγουμε ταξίδι στο εξωτερικό. Μαλώσαμε με τον αδελφό μου για μια μπλούζα. Μου έριξε δύο γροθιές στο πρόσωπο» φέρεται να είπε ο 18χρονος από τη Νέα Σμύρνη.

«Επειδή είχα το αριστερό μου χέρι στο γύψο, πήρα ένα ψαλίδι και τον χτύπησα στα πλευρά του. Το έκανα για να αμυνθώ πάνω στον καβγά» συμπλήρωσε ο 18χρονος.

Όλες οι καταθέσεις όπως τις αποκάλυψε το newsit.gr

Στο ίδιο μήκος κύματος, ότι δηλαδή ο 18χρονος τραυμάτισε τον αδερφό του με το ψαλίδι προσπαθώντας να αμυνθεί, ήταν και τα όσα είπε η σύντροφος του αδερφοκτόνου στον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Εκεί έψαχνε ο σύντροφός μου μία μπλούζα και είπε στον αδερφό του «που είναι η μπλούζα μου;». Το παιδί που έφυγε δεν το έδινε και μετά πάνω στα νεύρα του ο μικρός έβρισε τον σύντροφό μου, τον είχε σπρώξει σε μία γωνία και ο σύντροφός μου, επειδή έχει σπάσει το χέρι του και έχει κάνει χειρουργείο, λόγω της άμυνας το έκανε όλο αυτό», συμπλήρωσε η σύντροφος του 18χρονου.

«Αυτό το ψαλίδι ήταν η άμυνά του. Όταν κατάλαβε τι έκανε βοήθησε τον αδερφό του, του έκανε ΚΑΡΠΑ και φώναζε «τι σου έκανα αδερφούλη μου;». Μου έχει ανοιχτεί σε κάποια πράγματα, δεν είναι τέτοιο παιδί», είπε.

«Αν θα μπω φυλακή, θα αυτοκτονήσω»

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα των δύο αδελφών, στο LiveNews, ο 18χρονος γιος της, της είπε πως δεν ξέρει αν αυτό θα το αντέξει…  «Αν θα μπω μέσα, εγώ θα βρω τρόπο να αυτοκτονήσω» φέρεται να της είπε.

Ο 18χρονος θα περάσει την Παρασκευή, το κατώφλι της 10ης τακτικής ανακρίτριας.

Τι είπε ο πατέρας των αγοριών στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με το MEGA, ο πατέρας των δύο αδερφών είπε μεταξύ άλλων στην Αστυνομία ότι στις 26 Δεκεμβρίου, τον πήρε τηλέφωνο η μητέρα των παιδιών και τον ενημέρωσε ότι ο μικρότερος γιος τους, είχε ένα ατύχημα με ένα ψαλίδι και τραυματίστηκε.

«Μου είπε ότι αιμορραγούσε και ότι είχε κιτρινίσει και του είχε γυρίσει η γλώσσα. Εκείνη τη στιγμή είχε τις αισθήσεις του αλλά δε μπορούσε να μου μιλήσει. Τα παιδιά μου τα τελευταία χρόνια είχαν μπλέξει με κακές παρέες και είχαν επιθετική συμπεριφορά. Είχαν απασχολήσει την Αστυνομία πολλές φορές για ληστείες και κλοπές» είπε ο πατέρας στην Αστυνομία.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις