Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: «Το ψαλίδι ήταν η άμυνά του» λέει η σύντροφος του 18χρονου αδερφοκτόνου

Νέα Σμύρνη: «Το ψαλίδι ήταν η άμυνά του» λέει η σύντροφος του 18χρονου αδερφοκτόνου

Η σύντροφος του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη, μίλησε στο LiveNews για τα όσα έζησε από κοντά στο σπίτι της τραγωδίας…

Το κορίτσι περιέγραψε, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο για τη δολοφονία στη Νέα Σμύρνη, ότι το κακό έγινε για μία μπλούζα.

Είπε πως ο θύτης και σύντροφός της, είχε χτυπημένο το χέρι του και η ψυχολογία του δεν ήταν καλή. Έτσι όταν έγινε ο καβγάς για τη μπλούζα, τα πράγματα πήρα τραγική τροπή.

Η κοπέλα τόνισε ότι τα δύο αδέρφια ήταν αγαπημένα αλλά «υπήρχε ζήλια»…

«Εκεί έψαχνε ο σύντροφός μου μία μπλούζα και είπε στον αδερφό του «που είναι η μπλούζα μου;». Το παιδί που έφυγε δεν το έδινε και μετά πάνω στα νεύρα του ο μικρός έβρισε τον σύντροφό μου, τον είχε σπρώξει σε μία γωνία και ο σύντροφός μου, επειδή έχει σπάσει το χέρι του και έχει κάνει χειρουργείο, λόγω της άμυνας το έκανε όλο αυτό», συμπλήρωσε η σύντροφος του 18χρονου.

«Αυτό το ψαλίδι ήταν η άμυνά του. Όταν κατάλαβε τι έκανε βοήθησε τον αδερφό του, του έκανε ΚΑΡΠΑ και φώναζε «τι σου έκανα αδερφούλη μου;». Μου έχει ανοιχτεί σε κάποια πράγματα, δεν είναι τέτοιο παιδί», είπε.

Στην εκπομπή LiveNews μίλησε και η μητέρα των αδερφών η οποία τόνισε ότι το έγκλημα δεν έγινε από πρόθεση. «Δεν ξέρω ποιο από τα δύο παιδιά μου να θρηνήσω πρώτα» είπε η γυναίκα…

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις