Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Υπήρχε υποκινητής στην επίθεση στον αστυνομικό – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Νέα Σμύρνη: Υπήρχε υποκινητής στην επίθεση στον αστυνομικό – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη με τον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού και τα σοβαρά επεισόδια.

Ο κοριός της αντιτρομοκρατικής που παρακολουθούσε με εισαγγελική διάταξη το τηλέφωνο του ενός εκ των συλληφθέντων αποκαλύπτει πολλά. Τόσο για το που πήγαν οι δράστες της επίθεσης όσο και για το γεγονός ότι υπήρχε και αρχηγός που έδινε το γενικό πρόσταγμα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι αμέσως μετά τον ανηλεή ξυλοδαρμό του αστυνομικού της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» κάποιοι πήγαν προς τα Εξάρχεια και κάποιος κρύφτηκε σε σπίτι.

Χαρακτηριστικά η συνομιλία αναφέρει:

Α. Έλα που είσαι;

Β. Έλα. Σε ταξί προς τα Εξάρχεια θες να βρεθούμε εκεί;

Α. Έλα τη κάνω και εγώ. Ο …. έχει μπει σε ένα σπίτι.

Β. Ωραία έλα Εξάρχεια

Α. Από Συγγρού είναι όλα ανοιχτά όλα καλά.

Β. Πού Εξάρχεια; Ταράτσα;

Όπως προκύπτει απ΄όσα καταγράφηκαν από τον κοριό της αντιτρομοκρατικής επικράτησε τέτοιος πανικός κατά την επίθεση που οι δράστες πίστεψαν αρχικά ότι έχει χτυπήσει δύο αστυνομικούς και όχι έναν.

Β. Πρέπει τον έναν να τον σκοτώσαμε

Α. Όντως;

Β. Ναι μάλλον τον σκοτώσαμε τον έναν

Α. Φύγε φύγε

Β. Πιάσαμε δυο, πρέπει να τους σκοτώσαμε, ο ένας ανάσαινε

Από εκεί και πέρα οι Αρχές φέρεται να αναζητούν τον πρόσωπο που είχε το γενικό πρόσταγμα και ουσιαστικά αποτελούσε τον αρχηγό της επίθεσης. Και αυτό γιατί όταν άνοιξε από λάθος κίνηση το κινητό  ενός από τους συλληφθέντες, τότε ο κοριός κατέγραφε ότι συνέβαινε στο σημείο των επεισοδίων με τον ξυλοδραμό. Ακούγεται μάλιστα ένας να λεει:

«όλοι μαζί ρε ορμάτε ρε..»

«ανάψτε καμιά φωτιά ρε ..»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις