Ελλάδα

Νέα τροπή στην τραγική υπόθεση της Marfin

Την Τρίτη, 05.05.2020, συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την θλιβερή ημέρα με την φωτιά στην Marfin, στο κέντρο της Αθήνας, για την οποία έκανε ειδική αναφορά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στην Βουλή.

Τρεις άνθρωποι (σ.σ. μεταξύ των οποίων και μια έγκυος γυναίκα) βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο υποκατάστημα της Marfin, όταν κατά την διάρκεια επεισοδίων ξέσπασε φωτιά, με το κτίριο να τυλίγεται στις φλόγες.

Τρεις ζωές χάθηκαν με τον πιο φρικτό τρόπο, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα και… εξακολουθεί ακόμα και σήμερα.

Click4more: Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Marfin: Τρεις ζωές θυσία στο βωμό της μισαλλοδοξίας

Όπως είναι γνωστό, δύο άνθρωποι που οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης αθωώθηκαν για την υπόθεση, ωστόσο όλα δείχνουν πως υπάρχει μια νέα εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μια ειδική ομάδα έχει συσταθεί με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ώστε να “ξεσκονίσει” οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να φέρει νέα στοιχεία στο “φως”.

Σύμφωνα δε, με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη ομάδα έχει εντολή να ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση, κοιτώντας εκ νέου όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ώστε να μπορέσει ίσως η ελληνική Δικαιοσύνη να “τροφοδοτηθεί” με νέα στοιχεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλούσε με γενναιότητα για τον καρκίνο – «Μου αφαίρεσαν μισό πνευμόνι»
Το 2022, ενώ βρισκόταν ακόμη υπό αγωγή, προσβλήθηκε και από κορονοϊό, μετά από ταξίδι στην Κύπρο για συναυλίες που έδωσε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
Διονύσης Σαββόπουλος
Όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε για την «Άσπα του»: Είναι η γυναίκα της ζωής μου, αποφάσισα να την παντρευτώ μέσα στη φυλακή
«Πήρα δύο σημαντικές αποφάσεις, όσο ήμουν στην απομόνωση, να ασχοληθώ με την μουσική, και να παντρευτώ την Άσπα που την αγαπώ» είχε εξομολογηθεί ο Διονύσης Σαββόπουλος
Βράβευση του Διονύση Σαββόπουλου από τον δήμο Θεσσαλονίκης