Ελλάδα

Νέα «χτυπήματα» κατά της τηλεοπτικής πειρατείας: Σύλληψη 60χρονου στην Αττική και 3 χρόνια φυλάκιση σε ηγετικό μέλος στη Λάρισα

Νέα «χτυπήματα» καταγράφτηκαν κατά της τηλεοπτικής πειρατείας, με ακόμη μία σύλληψη στην Αττική.

Στη σύλληψη ενός 60χρονου για τηλεοπτική πειρατεία προχώρησε η ΕΛΑΣ, μετά από μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (07.03.24) σε οικίες και επιχειρήσεις σε περιοχή της Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθη 60χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών, κατ’ εξακολούθηση. Παράλληλα, έχουν κατασχεθεί δεκάδες ψηφιακά μέσα, λίστα πελατών και μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σημειώνεται ότι στο στόχαστρο των αρχών μπαίνει μεταξύ άλλων και παράνομη ιστοσελίδα διαμοιρασμού ταινιών, καθώς και χιλιάδες εγγεγραμμένοι χρήστες που είχαν κατεβάσει παράνομα χιλιάδες τίτλους ταινιών.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Τρίτη (05.03.24) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, ηγετικό μέλος «πειρατικών» συνδρομών στην πόλη καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι στην Ηλεία - «Καλό παράδεισο άγγελέ μου»
Η άτυχη μητέρα, που δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που της επιφύλαξε η μοίρα, προσπαθεί με δάκρυα στα μάτια να βρει το κουράγιο για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο
Ηλεία: Η ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι – «Καλό παράδεισο άγγελέ μου» 13
«Τα παιδιά βγαίνουν στους δρόμους με τα πατίνια χωρίς να ξέρουν τους κανόνες για την οδική ασφάλεια» λένε οι ειδικοί - Τι προβλέπει ο ΚΟΚ
«Πρέπει να υπάρχει έλεγχος στους δρόμους, καθώς δεν μπορούν να κινούνται ανεξέλεγκτα και όλοι οφείλουν να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» λέει στο newsit.gr o πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτικών Δυτικής Αττικής
Ηλεκτρικά πατίνια 6