Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νέα υπόθεση revenge porn: Ο πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο αγόρι της

Νέα υπόθεση revenge porn: Ο πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο αγόρι της

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια νέα υπόθεση revenge porn, καθώς νεαρή καταγγέλλει ότι ο πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο αγόρι της και σε φίλους.

Η 22χρονη καταγγέλλει πως σε ηλικία 16 ετών σύναψε σχέση με έναν 24χρονο άντρα, ο οποίος όμως άρχισε να γίνεται κακοποιητικός σύμφωνα με όσα αναφέρει στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η κοπέλα αποφάσισε να χωρίσουν, έφτιαξε ξανά τη ζωή της, και λίγους μήνες μετά ο πρώην σύντροφός της έστειλε στο αγόρι της και σε άλλους κοινούς τους γνωστούς βίντεο με ερωτικές τους στιγμές για να την εκδικηθεί. Η 22χρονη αναγκάστηκε να αλλάξει πόλη και να έρθει για δύο χρόνια στην Αθήνα…

Μιλώντας στην εκπομπή T-live η νεαρή γυναίκα υποστήριξε πως «δεν του είχα στείλει κάποιο βίντεο. Ό,τι βγάλαμε είχε γίνει και με τη δική μου συναίνεση και από ό,τι έχει έρθει στα χέρια μου από άλλες συσκευές, υπάρχουν και άλλα βίντεο και φωτογραφίες που εγώ δε γνώριζα. Το έστειλε σε αρκετά άτομα, ήδη τρία με τέσσερα μου το έχουν παραδεχτεί».

Το βίντεο δεν άργησε να φτάσει και στα χέρια του -τότε- νέου αγαπημένου της. «Η τότε σχέση μου με βοήθησε με το να μου το δώσει και να μπορέσω να κάνω τη μήνυση. Στις 24/8 συγκεκριμένα, τότε που θα κλείναμε τρία χρόνια σχέσης με τον προηγούμενο, αποφάσισε να στείλει προσωπικές μας στιγμές σε άλλα άτομα και να φτάσει και στα χέρια της τότε σχέσης μου. Με αποτέλεσμα να χωρίσω, καταστράφηκαν τα πάντα γύρω μου, δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η 22χρονη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις