Ελλάδα

Νεκρή βρέθηκε 74χρόνη που αγνοούνταν στην παλαιά παραλία Βουλιαγμένης

Νεκρή εντοπίστηκε η 74χρονη αγνοούμενη κολυμβήτρια στη θαλάσσια περιοχή δυτικά των Φλεβών. Η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί χθες το απόγευμα για κολύμπι στην παλαιά παραλία Βουλιαγμένης και έκτοτε αγνοείτο.

Η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού και το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό, ενώ άμεσα τέθηκε χθες σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Στις έρευνες συνέδραμαν ακόμη η ελληνική ομάδα διάσωσης καθώς και ιδιώτες δύτες.

Τελικά η άτυχη κολυμβήτρια εντοπίστηκε σήμερα από ιδιωτικό σκάφος και η σορός της μεταφέρθηκε στη μαρίνα Βουλιαγμένης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την επίθεση στο σπίτι Ντογιάκου: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή απειλής»
«Η στοχοποίηση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών δεν πλήττει μόνο τα πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον θεσμό της Δικαιοσύνης και την ομαλή λειτουργία της δημοκρατικής πολιτείας»
Επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα
Τι κρύβεται πίσω από το βίντεο στη Λακωνία που δείχνει γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα να περπατάει ξυπόλητη
Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος της περιοχής προκειμένου να τη λύσει, αλλά όταν την ρώτησε ποιος την έδεσε και γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση, δεν έδωσε σαφή απάντηση
Η γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα 15
«Ο καιρός του Πάσχα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη»: Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
«Μετά τη Μεγάλη Πέμπτη, δύο κορυφαία προγνωστικά μοντέλα συγκρούονται ανοιχτά, δίνοντας όχι απλώς διαφορετικές ποσότητες βροχής, αλλά διαφορετικό τύπο καιρού για την Ελλάδα»
Λιμάνι