Ελλάδα

Νεκρό 8χρονο κοριτσάκι από θερμοπληξία – Ήταν κλεισμένο σε αυτοκίνητο

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε συνοικία Ρομά στο Χαλάνδρι, όπου ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών άφησε την τελευταία πνοή του.

Σύμφωνα με το MEGA, η 8χρονη βρέθηκε από περαστικό εγκαταλελειμμένη μέσα σε αυτοκίνητο. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η 8χρονη κατέληξε από θερμοπληξία. Οι γονείς της, ένας 27χρονος και μία 29χρονη, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα στην κατάθεση της αναφέρει ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι έλειπε η κορούλα της γιατί μαγείρευε και όταν βγήκε το μεσημέρι να την φωνάξει για φαγητό δεν την βρήκε πουθενά.

Αμέσως οι γονείς και άλλοι κάτοικοι του καταυλισμού άρχισαν να ψάχνουν το κοριτσάκι και ωρα αργότερα κάποιος το είδε χωρίς να αντιδρά στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου που ήταν λίγα μόνο μέτρα μακριά από το σπίτι. 

Το ΙΧ όπως είπαν ανήκε στον παπpού του κοριτσιού και ήταν χρόνια εγκαταλειμμένο, ενώ δεν είχε ούτε πόμολα στις πόρτες. 

Όταν βρήκαν την 8χρονη οι πόρτες δεν μπορούσαν να ανοίξουν απ’ έξω γι’ αυτό έσπασαν το τζάμι και την μετέφεραν γρήγορα στο Γενικό Κρατικό Νοσοακομείο Γ. Γεννηματάς, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Οι γιατροί εξέφρασαν την εκτίμηση οτι ο θάνατος επήλθε από θερμοπληξία, ενώ διατάχτηκε νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια.

Σε βάρος των γονέων ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή, κρατούνται και θα απολογηθούν την Τρίτη.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο νοσοκομείο με εγκαύματα 23χρονος μετά από εργατικό ατύχημα στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ αρχικά αφαίρεσαν τα ρούχα του 23χρονου, προκειμένου να απομακρυνθεί το καυστικό υγρό από το σώμα του μέσω πλύσεων και στη συνέχεια, εφάρμοσαν διαδικασίες αναζωογόνησης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Αντιδράσεις με τη σύλληψη 2 ψυχιάτρων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής – Κατηγορούνται για την άρνηση νοσηλείας ασθενούς
Οι 2 εφημερεύοντες ψυχίατροι αρχικά διαπίστωσαν την ανάγκη για παραμονή του ασθενούς, αλλά αρνήθηκαν την άμεση εισαγωγή του επικαλούμενοι έλλειψη διαθέσιμων κλινών
Ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής 2
Φωτιά σε Ραφήνα, Πικέρμι, Σπάτα: 6 καμένα σπίτια, πολλά με σοβαρές ζημιές – Αρχίζουν οι αυτοψίες
Λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και γι’ αυτό τον λόγο δόθηκε εντολή να εκκενωθούν οι οικισμοί Αγία Κυριακή, Έτος Στέκο, Ήμερος Πεύκος και Βουνόπολη
Καμένο σπιτι στη Ραφήνα
Απειλούσαν την 14χρονη που βιάστηκε ομαδικά στο Κερατσίνι πως αν μιλήσει θα της κάνουν κακό – Συνελήφθη και ο 4ος κατηγορούμενος
Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τα όσα φρικτά έζησε η ανήλικη - Οι δράστες φέρεται πως είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών το μοιραίο βράδυ - Συνελήφθη και η μητέρα του ενός για παραμέληση ανηλίκου
Ένας από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού
Ανανεώθηκε πριν 34 λεπτά
5
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 3 περιοχές λόγω της πύρινης λαίλαπας στην Ιεράπετρα - Σκληρή η μάχη με τις αναζωπυρώσεις
Κλειστές παραμένουν οι ξενοδοχειακές μονάδες που εκκενώθηκαν - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στο νησί - Πάνω από 250 πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο για να σβήσουν τα «καντηλάκια»
Πυροσβέστες