Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Νεκρό 8χρονο κοριτσάκι από θερμοπληξία – Ήταν κλεισμένο σε αυτοκίνητο

Νεκρό 8χρονο κοριτσάκι από θερμοπληξία – Ήταν κλεισμένο σε αυτοκίνητο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε συνοικία Ρομά στο Χαλάνδρι, όπου ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών άφησε την τελευταία πνοή του.

Σύμφωνα με το MEGA, η 8χρονη βρέθηκε από περαστικό εγκαταλελειμμένη μέσα σε αυτοκίνητο. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η 8χρονη κατέληξε από θερμοπληξία. Οι γονείς της, ένας 27χρονος και μία 29χρονη, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα στην κατάθεση της αναφέρει ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι έλειπε η κορούλα της γιατί μαγείρευε και όταν βγήκε το μεσημέρι να την φωνάξει για φαγητό δεν την βρήκε πουθενά.

Αμέσως οι γονείς και άλλοι κάτοικοι του καταυλισμού άρχισαν να ψάχνουν το κοριτσάκι και ωρα αργότερα κάποιος το είδε χωρίς να αντιδρά στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου που ήταν λίγα μόνο μέτρα μακριά από το σπίτι. 

Το ΙΧ όπως είπαν ανήκε στον παπpού του κοριτσιού και ήταν χρόνια εγκαταλειμμένο, ενώ δεν είχε ούτε πόμολα στις πόρτες. 

Όταν βρήκαν την 8χρονη οι πόρτες δεν μπορούσαν να ανοίξουν απ’ έξω γι’ αυτό έσπασαν το τζάμι και την μετέφεραν γρήγορα στο Γενικό Κρατικό Νοσοακομείο Γ. Γεννηματάς, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Οι γιατροί εξέφρασαν την εκτίμηση οτι ο θάνατος επήλθε από θερμοπληξία, ενώ διατάχτηκε νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια.

Σε βάρος των γονέων ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή, κρατούνται και θα απολογηθούν την Τρίτη.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις