Ελλάδα

Νεκρός άνδρας στο Λιμεναρχείο Ελευσίνας! Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Νεκρός βρέθηκε ένας 52χρονος αλλοδαπός στον χώρο προσωρινής κράτησης του Λιμεναρχείου Ελευσίνας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο γι αυτοκτονία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 52χρονος άνδρας είχε συλληφθεί το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από την καταγγελία 41χρονης γυναίκας, σύμφωνα με την οποία προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της, ενώ η ίδια καθόταν σε τοίχο στην οδό Κανελλοπούλου στην Ελευσίνα.

Ο φερόμενος ως δράστης, είχε αναγνωριστεί από την 41χρονη γυναίκα και πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος ζήτησαν μάλιστα από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών να εξετάσει τόσο την παθούσα όσο και τον κατηγορούμενο, από τον οποίο μάλιστα ελήφθη γενετικό υλικό.

Σήμερα το πρωί ωστόσο, όταν στελέχη του Λιμενικού πήγαν να παραλάβουν από τα κρατητήρια τον 52χρονο για να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα, τον εντόπισαν στην τουαλέτα έχοντας αυτοσχέδιο βρόγχο από σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του και δεμένο από επιτοίχιο σωλήνα.

Αν και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο άμεσα, σύμφωνα με το Λιμενικό, οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας διενεργεί έρευνες για την υπόθεση θανάτου του 52χρονου, ενώ θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή για να διασαφηνιστούν οι συνθήκες θανάτου του αλλοδαπού άνδρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Συννεφιές, βροχές στα ανατολικά και ψύχρα – 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στην περιοχή των Κυθήρων έως 6 μποφόρ
Κρύο στην Αθήνα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
8
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
72