Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νεκρός από φωτιά στο νοσοκομείο ΚΑΤ!

Νεκρός από φωτιά στο νοσοκομείο ΚΑΤ!

Πρωτοφανές περιστατικό με ένα νεκρό στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Ο ασθενής ήταν χειρουργημένος στο ισχίο και δεν μπορούσε να περπατήσει!
Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Η πυροσβεστική δέχθηκε στις 10.08 το πρωί του Σαββάτου (02/03/2019) μια κλήση για φωτιά στον 4ο όροφο του νοσοκομείο ΚΑΤ. Επί τόπου έφτασαν τρία οχήματα. Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι είχε πάρει φωτιά ένα στρώμα κρεβατιού στον 4ο όροφο και υπήρχε ένας άνδρας νεκρός! Σε επικοινωνία του newsit.gr με την πυροσβεστική αναφέρθηκε ότι έφτασε άμεσα στο σημείο αλλά η φωτιά ήταν πολύ μικρής έκτασης, όμως επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε ένα θύμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iatropedia.gr ο άτυχος 53χρονος νοσηλευόταν σε δίκλινο δωμάτιο του 4ου ορόφου και την φωτιά έσβησε το προσωπικό του νοσοκομείου.

Το υπουργείο Υγείας αναφέρει:

Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.

Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή,  ο οποίος και απεβίωσε.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

πηγή: iatropedia.gr

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις