Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέο γήπεδο στη Ραφήνα από την Περιφέρεια Αττικής

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την κατασκευή νέου γηπέδου στη περιοχή Διάκου Μάνδρες, του δήμου Ραφήνας, δρομολόγησαν με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Βασίλης Πιστικίδης.

Το έργο με στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών άθλησης των πολιτών και τη διεξαγωγή των αγώνων και των προπονήσεων των ομάδων, έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.050.000 ευρώ, χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της ΠΑΑΤ και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Στον χώρο, προβλέπεται η δημιουργία συνθηκών ελεύθερης πρόσβασης των Ατόμων με Αναπηρία, ενώ η ολοκλήρωσή του θα συμβάλλει και στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου της περιοχής – η οποία επιβαρύνεται σημαντικά από τη λειτουργία του λιμανιού- καθώς το υφιστάμενο γήπεδο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, θα μετατραπεί σε χώρο πρασίνου. Οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου, βάση των προδιαγραφών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, περιλαμβάνουν και περιμετρικό στίβο έξι διαδρομών, ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου, χώρους στάθμευσης και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με φύτευσή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε