Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέο ΛΟΤΤΟ: Μέσα στον Οκτώβριο 53 νικητές στη δεύτερη κατηγορία κέρδισαν από 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο

Νέο ΛΟΤΤΟ: Μέσα στον Οκτώβριο 53 νικητές στη δεύτερη κατηγορία κέρδισαν από 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο

Το νέο ΛΟΤΤΟ, που πλέον σε κάθε κλήρωση μοιράζει έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια στους μεγάλους νικητές, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των παικτών στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Στη δεύτερη κατηγορία του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ, όπου τα κέρδη ανέρχονται σε 1.000 ευρώ κάθε μήνα για ένα χρόνο, έχουν αναδειχθεί ήδη 53 τυχεροί μέσα από τις πέντε πρώτες κληρώσεις του παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.

«Το ΛΟΤΤΟ έχει σχεδόν μονοπωλήσει τις συζητήσεις των πελατών στο κατάστημά μας. Ο κόσμος ζητά πληροφορίες για τις αλλαγές στο παιχνίδι και συμμετέχει στις κληρώσεις που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Το… hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το νέο ΛΟΤΤΟ είναι νομίζω δικαιολογημένο, αφού μπορεί κανείς να εισπράττει μέχρι και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για μια δεκαετία με τη σωστή πρόβλεψη 6 αριθμών», τονίζει η κα Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στου Ρέντη.

Τα έπαθλα στις υπόλοιπες κατηγορίες

Αναφορικά με τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες, η Χατζηγεωργίου (φωτογραφία κάτω) εξηγεί: «Τα μικρότερα έπαθλα του νέου ΛΟΤΤΟ καταβάλλονται εφάπαξ. Με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών οι παίκτες κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς κερδίζουν 2 ευρώ. Μάλιστα, για πρώτη φορά, όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ».

Το νέο δελτίο

Η διαδικασία για τη συμπλήρωση του δελτίου στο ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ παραμένει ως έχει. «Η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών, συνεχόμενων κληρώσεων, καθώς και συμμετοχής στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ, παραμένει στη διάθεση των παικτών. Επιπλέον μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους μέσα από το OPAP Store App και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», υπογραμμίζει η κα Χατζηγεωργίου.

Τριπλή κλήρωση ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ την Κυριακή

Λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου 2023, η αυριανή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ θα μεταφερθεί και θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 22:00, μαζί με την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ και του ΠΡΟΤΟ. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι και μισή ώρα πριν την κλήρωση, ενώ έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις