Ελλάδα

Νέοι υπαρχηγοί στο λιμενικό σώμα

O υποναύαρχος Κλιάρης Θεόδωρος που αναμένεται να προαχθεί στο βαθμό του αντιναυάρχου, επελέγη από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για τη θέση του Α΄ Υπαρχηγού του σώματος ενώ στη θέση του Β΄ Υπαρχηγού τοποθετεί ο υποναύαρχος κ. Γεώργιος Μπαρκάτσας που έως τώρα ήταν Διευθυντής Κλάδου Ναυτιλιακής Πολιτικής.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ.Μπαρκάτσας αναμένεται να προαχθεί στο βαθμό του αντιναυάρχου.

Για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων των Υποναυάρχων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επελέγησαν οι Αρχιπλοίαρχοι Βιδάλης Αντώνιος, Παρασκευάς Παναγιώτης, Ζαφειρίου Χρήστος, Ντούνης Αθανάσιος, Σεφεριάδης Γεώργιος και Μοίρας Παναγιώτης.

Αίσθηση προκαλεί η αποστρατεία του Υποναυάρχου Ιωάννη Καραγεωργόπουλου ο οποίος ήταν ο «σύνδεσμος» του Λ.Σ στον Frontex ενώ ήταν αρμόδιος ουσιαστικά για την διαχείριση του προσφυγικού ένα θέμα το οποίο γνώριζε πάρα πολύ καλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Tραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε και άλλη σορός μετά τη μεγάλη φωτιά - Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται αφού βρέθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας
Ο πατέρας του παιδιού βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι ενώ η μητέρα του, που νοσηλεύεται με εγκαύματα, είπε στις αρχές ότι ο 12χρονος ήταν μαζί με τον μπαμπά του την ώρα της πυρκαγιάς
Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε δεύτερη σορός μετά τη μεγάλη φωτιά
15