Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νέος Κόσμος: Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης ήταν πιθανός στόχος σύμφωνα με την Αστυνομία

Νέος Κόσμος: Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης ήταν πιθανός στόχος σύμφωνα με την Αστυνομία

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, ο οποίος δολοφονήθηκε στον Νέο Κόσμο τα ξημερώματα της Κυριακής (14.01.2024), ήταν πιθανός στόχος, σύμφωνα με έγγραφο που είχε συντάξει η Αστυνομία και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. 

Ο 44χρονος Βαγγέλης Ζαμπούνης, το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Νέο Κόσμο, που είχε το παρατσούκλι «Ζαμπόν», φέρεται να ήταν επί σειρά ετών ο βασικός εκτελεστής της «Greek Mafia».

Στο έγγραφο με τίτλο «ΣΚΙΑ» αναφέρονταν πρόσωπα που εμπλέκονταν στον πόλεμο της νύχτας. Το έγγραφό έχει οκτώ ονόματα, με πρώτο εκείνο του Βαγγέλη Ζαμπούνη.

Η επιχείρηση είχε ξεκινήσει πριν από δυο χρόνια και περιλάμβανε επιτήρηση των συγκεκριμένων ποινικών και ταυτόχρονα κάποιες φιλικές ανακρίσεις, προκειμένου να σταματήσει ο -μέχρι τότε- πόλεμος της νύχτας.

Μάλιστα, κάτι τέτοιο είχε επιτευχθεί για αρκετούς μήνες, αλλά σταμάτησε για άγνωστους λόγους από την ελληνική αστυνομία, καθώς είχαν διατυπωθεί απόψεις πως η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να έρχεται σε επαφή με νονούς της νύχτας.

Το τέλος του προγράμματος ωστόσο, σηματοδότησε έναν νέο κύκλο αίματος. Χαρακτηριστικό είναι πως το δεύτερο όνομα που αναφέρεται είναι εκείνου που δολοφονήθηκε προ μερικών μηνών στον Κορυδαλλό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις