Ελλάδα

Νεος σεισμός 4,6 ΤΩΡΑ στο ίδιο επίκεντρο με αυτόν της Μυτιλήνης

Τον σεισμό των 6,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που συντάραξε πολλές περιοχές της Ελλάδας ακολούθησε μετασεισμός 4,6 βαθμών στο ίδιο επίκεντρο.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα και έγινε αισθητός σε Μυτιλήνη αλλά και Χίο. Ο μεγάλος σεισμός έγινε στις 15.28 και είχε μέγεθος 6,1 ρίχτερ και ακολούθησε ο μετασεισμός των 4,6 ρίχτερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Είχε εκπαιδευτεί στη χρήση υδατοστεγών πορτών ο 20χρονος που σκοτώθηκε στο πλοίο – Τι λένε πηγές από την εταιρεία
«Η διαδικασία προβλέπει οι συγκεκριμένες πόρτες να ανοίγουν πλήρως και ο ναυτικός πρέπει να περιμένει να ολοκληρωθεί το άνοιγμα προκειμένου να την περάσει»
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ 22