Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Νέος υπερκομματικός συνδυασμός στις εκλογές για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά

Νέος υπερκομματικός συνδυασμός στις εκλογές για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά

Σημαντικές εξελίξεις στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΕΠ). Ανακοινώνεται και επίσημα η υποψηφιότητα του Γιάννη Βουτσινά.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η ισχυρή υποψηφιότητα του Γιάννη Βουτσινά, ο οποίος κατάφερε να ενώσει 3 επιμελητηριακούς συνδυασμούς. Το όνομα του νέου ενωτικού και υπερκομματικού συνδυασμού θα είναι Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών (ΔΥΚΙΕΠ). Οι συνδιασμοί που ενώθηκαν και “γεννήθηκε” το ΔΥ.ΚΙ.ΕΠ. είναι οι εξής:

  • τ. Προέδρου Εστιατόρων Ελλάδος κ. Τσάκου, ο οποίος είχε έρθει δεύτερος σε απόσταση αναπνοής από τον κ. Μπενέτο στις προηγούμενες εκλογές.
  • Γενικού Γραμματέα ΕΕΠ κ. Μουζάκη ο οποίος είχε συγκεντρώσει 4 έδρες στις προηγούμενες εκλογές και είχε στηρίξει τον κ. Μπενέτο για την Προεδρία του ΕΕΠ (αλλιώς δε θα σχηματιζόταν πλειοψηφία με Πρόεδρο τον Γιώργο Μπενέτο).
  • κ. Μπουλντούμη επικεφαλής του (κλαδικού) συνδυασμού Φροντιστηρίων – Κέντρων Ξένων γλωσσών.
  • Σημαντική στήριξη στον συνδυασμό Βουτσινά, αποτελεί και η υποψηφιότητα του Προέδρου των Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Βοιωτίας & Νήσων Αιγαίου κ. Παύλου Πολιτάκη, λόγω της δυναμικής και της 20ετούς εμπειρίας του από την ενασχόληση με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Όπως και η ανοιχτή στήριξη των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών, μέσω του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Europalso κ. Γιώργου Ζηκόπουλου, λόγω της εξαιρετικής και αποτελεσματικής συνεργασίας τους με τον Γιάννη Βουτσινά, κατά την περίοδο που εκείνος ασκούσε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού). Στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση οι 3 αυτοί συνδυασμοί (αθροιστικά) είχαν συγκεντρώσει ποσοστό περί του 55%.

Πηγή: piraeuspress.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις