Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Νίκαια: Αγνοείται 35χρονος από τις 5 Απριλίου – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Νίκαια: Αγνοείται 35χρονος από τις 5 Απριλίου – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Εξαφάνιση του Αλτέο Λάζο 35 ετών από την περιοχή της Νίκαιας. Τα ίχνη του άνδρα αγνοούνται από τις 5 Απριλίου, ωστόσο το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε μόλις την Πέμπτη, 27 Ιουλίου για την υπόθεση εξαφάνισής του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» την Πέμπτη (27.07.2023), ο Αλτέο Λάζο εξαφανίστηκε στις 5 Απριλίου 2023 από την περιοχή της Νίκαιας. Το «Χαμόγελο» ενημερώθηκε σήμερα (27.07.2023) για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Αλτέο (ον.) Λάζο (επ.) κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αλτέο (ον.) Λάζο (επ.) έχει ύψος 1,78 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις