Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νίκαια: Μέσα σε 6 δευτερόλεπτα «σήκωσε» 4.000 ευρώ από το ταμείο – Βίντεο ντοκουμέντο

Νίκαια: Μέσα σε 6 δευτερόλεπτα «σήκωσε» 4.000 ευρώ από το ταμείο – Βίντεο ντοκουμέντο

Μόλις 6 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο δράστης για να κάνει την κλοπή 4.000 ευρώ από κατάστημα της Νίκαιας και να εξαφανιστεί. Το θράσος που είχε ο κλέφτης, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται παραμόνευε για την κατάλληλη στιγμή, ήταν μεγάλο…

Στο οπτικό υλικό με την κλοπή που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται ο δράστης να φοράει μόνο καπέλο και χωρίς να έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, να μπαίνει στο χώρο του καταστήματος στη Νίκαια και να πηγαίνει κατευθείαν στο γραφείο.

Ανοίγει το συρτάρι και αρπάζει το πορτοφόλι όπου βάζει τις εισπράξεις του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και με γρήγορες κινήσεις γίνεται «καπνός».

Όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης μεγάλου καταστήματος με αξεσουάρ αυτοκινήτων, μιλώντας στο newsit.gr, η κλοπή έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα  το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, λίγο πριν κλείσει την επιχείρησή του.

«Έγινε στις 4 παρά 20, μέρα μεσημέρι και το μαγαζί βρίσκεται πάνω σε κεντρικό  δρόμο, στην Μπελογιάννη. Πέντε λεπτά πριν, είχε φύγει ο βοηθός μου και εγώ κατευθύνθηκα στην τουαλέτα για να κλείσω το κατάστημα γιατί κλείνουμε στις 4. Πήγα λοιπόν στην τουαλέτα και μετά από μένα σε δευτερόλεπτα μπήκε μέσα, δεν πήρα είδηση. Πήγε κατευθείαν στο συρτάρι που είχα χρήματα».

Όπως λέει στο newsit.gr «στην αρχή υπέθεσα ότι μας έχει παρακολουθήσει, αλλά με κάλεσε ένας άλλος ιδιοκτήτης καταστήματος εδώ στη Νίκαια και μου είπε ότι ο ίδιος άντρας λήστεψε και το δικό του μαγαζί πριν σχεδόν δύο μήνες. Πάλι με τον ίδιο τρόπο. Πήγε στο συρτάρι και βρήκε μία γυναικεία τσάντα της πωλήτριας και την άρπαξε».Η λεία που απέσπασε ο δράστης, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, διόλου ευκαταφρόνητη. «Εμένα μου έκανε μεγάλη ζημιά, μου πήρε 4.000€. γενικά απ’ότι καταλάβαμε εδώ στη Νίκαια ‘’χτυπάει’’ αυτός».
Ο θρασύτατος κλέφτης ακόμα δεν έχει συλληφθεί, με τους καταστηματάρχες να ανησυχούν μήπως θα είναι εκείνοι οι επόμενοι στόχοι του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις