Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νίκαια: Ο 28χρονος «δράκος του Πειραιά» είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια γυναίκα στα Καμίνια

Νίκαια: Ο 28χρονος «δράκος του Πειραιά» είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια γυναίκα στα Καμίνια

Ο «δράκος του Πειραιά» που επιτέθηκε για να βιάσει την 20χρονη γυναίκα στη Νίκαια είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια γυναίκα στα Καμίνια που γλύτωσε την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 η γυναίκα υποστηρίζει πως γλύτωσε από θαύμα τον βιασμό από τον 28χρονο «δράκο της Νίκαιας».

Συγκεκριμένα στις 8 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα ο 28χρονος περνά από ένα δρόμο στα Καμίνια όταν εντοπίζει ένα χαμηλό παράθυρο στην ημιυπόγεια κατοικία του θύματος.

Το παράθυρο βλέπει στην κρεβατοκάμαρα της γυναίκας και ο 28χρονος αφού κοιτά γύρω του αν τον βλέπει κανείς, περνά αρκετές φορές από το σημείο και στη συνέχεια κατεβαίνει τα δύο σκαλιά για να φτάσει στο παράθυρο
«Το αγόρι μου έλειπε που μένουμε μαζί και εκείνος από τις 3 τα ξημερώματα μέχρι τις 5 το πρωί προσπαθούσε να μπει μέσα, έχει βγάλει φωτογραφίες κτλ» δήλωσε στον ΑΝΤ1 το θύμα.

Για μια ώρα από τις 2.30 τα ξημερώματα έως τις 3.30 ο 28χρονος κατάφερε να παραβιάσει το παντζούρι και να παρακολουθεί την ανυποψίαστη γυναίκα να κοιμάται. Μάλιστα κάποια στιγμή σηκώνεται, κοιτά γύρω του, κατεβάζει το φερμουάρ του παντελονιού και αρχίζει να αυτοικανοποιείται.

Παράλληλα βγάζει φωτογραφίες και βίντεο το θύμα καθώς κοιμάται και ανάβει φωτιά με τον αναπτήρα στη σήτα ώστε να μπορέσει να παραβιάσει και το τζάμι για να εισβάλει στο χώρο.

«Παραβίασε το παράθυρο, το άνοιξε, έκαψε την σήτα με αναπτήρα. Προσπάθησε να μπει μέσα αλλά δεν χώραγε το χέρι του να το βάλει στην κλειδαρότρυπα» εξομολογήθηκε η νεαρή κοπέλα.

Για καλή της τύχη μια απότομη κίνηση του εισβολέα την έκανε να ξυπνήσει και ενώ δεν είχε αντιληφθεί τον 28χρονο «δράκο», κάλεσε τον σύντροφό της ο οποίος φτάνει αμέσως.

Ο 28χρονος προσποιείται τον μεθυσμένο και απομακρύνεται με τη γυναίκα να καταλαβαίνει με τρόπο από τι είχε γλυτώσει όταν είδε την κάμερα του κλειστού κυκλώματος.

«Και ακόμη και πριν τον πιάσουν περνούσε έξω από το μαγαζί που δουλεύω. Περνούσε συνέχεια από το σπίτι μου… » δηλώνει έντρομη η κοπέλα.

Ο σύντροφος του θύματος ανέφερε πως τον αναγνώρισε καθώς «με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου που τον αναγνώρισε, επειδή τον ήξερε από παλιά, πήγα, τον ακολούθησα που μπήκε μέσα σε λεωφορείο , πήρα τηλέφωνο τους «ΔΙΑΣ» και τον πιάσανε».

«Δεν ξέρω γιατί τον αφήσανε ελεύθερο, βρήκαν και ναρκωτικά πάνω του, έκανε το αυτόφωρο και τον άφησαν ελεύθερο. Οπότε η μόνη του ποινή μέχρι να γίνει το δικαστήριο με εμένα και την κάθε εμένα, ήταν να έρχεται στο τμήμα και να δίνει το παρόν» τονίζει το θύμα.

Ο «δράκος» το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ενώ το 2018 είχε συλληφθεί και πάλι για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας νεαρής γυναίκας και είχε φυλακιστεί για δυο χρόνια. Από τον Απρίλιο του 2022 κυκλοφορούσε και πάλι ελεύθερος, παρά το γεγονός πως το παρ ολίγον θύμα του και ο σύντροφός της τον είχαν εντοπίσει και τον είχαν σύρει στην αστυνομία.

Όμως, παρά το ποινικό του παρελθόν, η απόπειρα εισβολής στο σπίτι θεωρήθηκε πλημμέλημα και έτσι οι αρχές τον είχαν αφήσει…ελεύθερο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις