Ελλάδα

Νίκαια: Βίασε την γυναίκα του και χτύπησε με μπουνιά την ανήλικη κόρη του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της στη Νίκαια το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας (26.08.2024) μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και βιασμό.

Ο 36χρονος «νταής» με καταγωγή από την Αλβανία συνελήφθη στη Νίκαια για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, της εξύβρισης και του βιασμού μετά την καταγγελία της συζύγου του.

Όλα έγιναν όταν το μεσημέρι εκείνης της ημέρας ο δράστης γύρισε στο σπίτι του μεθυσμένος. Τότε ξεκίνησε να βρίζει και να απειλεί την σύζυγό του και τα ανήλικα παιδιά του, ένα κορίτσι 9 χρόνων και ένα 6χρονο αγοράκι.

Δεν του έφτανε που ξέσπασε στα δύο αθώα παιδιά του, μετά απείλησε και την σύζυγό του. Αμέσως μετά στράφηκε προς την κόρη του όπου την χτύπησε άγρια με μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Η μητέρα αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, ο σύζυγό της την έβρισε ξανά και την βίασε.

Ο 36χρονος συνελήφθη κατευθείαν από τις αρχές και του έγινε λήψη βιολογικού υλικού.

Τόσο στη μητέρα όσο και στα ανήλικα παιδιά της θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση ώστε να επιβεβαιωθούν τα όσα κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Οι τρεις τους φιλοξενούνται σε δομή της αστυνομίας μετά από αίτημα της μητέρας που φοβάται για τις ζωές τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο πιλότος του F-16 βγαίνει σώος από το αεροσκάφος μετά την αναγκαστική προσγείωση στην Ζάκυνθο
Ο χειριστής του μαχητικού, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, κατάφερε να βγει έγκαιρα, πριν το αεροσκάφος τυλιχθεί στις φλόγες και είναι καλά στην υγεία του
Αεροσκάφος
Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Θεσσαλονίκη - Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος
Οι λιμενικοί κατάσχεσαν ένα σπρέι πιπεριού, ένα ξύλινο γκλοπ, ένα αλουμινένιο μπαστούνι μπέιζμπολ, ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και φυσίγγια, χρηματικό ποσό ύψους 6.374,10 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο
Ναρκωτικά
Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ο εκμεταλλευτής του βυτιοφόρου που εξερράγη
Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το αδίκημα της πρόκλησης πυρκαγιάς και έκρηξης με ενδεχόμενο δόλο, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή
Από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο