Ελλάδα

Νίκη Κεραμέως: Ανακοίνωση για διορισμούς εκπαιδευτικών – Πιο νωρίς από ποτέ οι βάσεις των πανελληνίων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έως τη Δευτέρα (18.07.2022) είπε η Νίκη Κεραμέως θα γίνει η ανακοίνωση κατανομής για τους 8.586 νεοδιορισμένους εκπαιδευτικούς. Η υπουργός Παιδείας προχώρησε και σε εκτίμηση για το πότε θα γίνουν γνωστές οι βάσεις των πανελληνίων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις», η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, το οποίο υπερψηφίσθηκε ήδη στη Βουλή, για τα Κολέγια, την εκλογή Πρυτάνεων, τις οργανικές θέσεις κληρικών, τα Πανεπιστημιακά δάση, το νέο Ολοήμερο σχολείο και τις βάσεις των πανελληνίων 2022.

Η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στους επικείμενους 8.586 μόνιμους διορισμούς στην ειδική αγωγή και στη γενική εκπαίδευση και για την ανακοίνωση της κατανομής αυτών.

«Πιθανά και πριν την προσεχή Δευτέρα (18.07.2022) θα ανακοινωθεί η κατανομή των νέων μόνιμων διορισμών, η οποία έγινε με βάση τα οργανικά κενά των εκπαιδευτικών», τόνισε η υπουργός Παιδείας και κάλεσε τους υποψηφίους να κάνουν «λίγη υπομονή ακόμα».

Από την 1η Σεπτεμβρίου οι νέοι διορισμοί θα ανέρχονται σε 25.000 και όλοι οι εκπαιδευτικοί θα είναι στις θέσεις τους, κατέληξε, στέλνοντας το μήνυμα για μία ισορροπημένη σχολική χρονιά.

Σχετικά με το Ολοήμερο ανέφερε ότι θα ισχύσει σε 5.000 τμήματα, τα μισά από τα σχολεία της χώρας, ενώ σχετικά με τις βάσεις των πανελληνίων δήλωσε ότι «γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθούν πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, πιο νωρίς από ποτέ».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της κ. Κεραμέως στην ΕΡΤ: 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Το οικόπεδο του 26χρονου, τα χρήματα και οι αντιρρήσεις του 65χρονου Ιταλού για το σπίτι της 54χρονης
Νέες έρευνες στης ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του διπλού φονικού - Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες για «οικονομικό κίνητρο» πίσω από τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο
Το σπίτι της δολοφονίας στον Λόγγο Αιγίου
Ο Νίκος Δένδιας επισκέφτηκε τις εθελόντριες στρατιωτίνες στο στρατόπεδο της Λαμίας – «Προσφέρουν ένα λαμπρό παράδειγμα στον Ελληνισμό»
«Θα θέλαμε στην πορεία του χρόνου να σας έχουμε κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις, όχι μόνο για ένα διάστημα μικρό, λίγων μηνών, αλλά για πάντα, με διάφορες ιδιότητες» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στις εθελόντριες οπλίτες
Ο Νίκος Δένδιας με τις εθελόντριες στρατιωτίνες
Δολοφονία Αλέξανδρου Δασκαλάκη: «Τους έκανε συστάσεις και τον σκότωσαν με την γκλίτσα» λέει συγγενής του – Ο αρχηγικός ρόλος του 32χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση Γιακουμάκη
«Ο Αλέξανδρος μπήκε στο σπίτι, είδε τη σύζυγό του, αλλά δεν πρόλαβε να της πει κάτι. Παρέμεινε με τις αισθήσεις του για περίπου 15 λεπτά» λέει συγγενής του 49χρονου
Αλέξανδρος Δασκαλάκης