Ελλάδα

Νίκη Κεραμέως για τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών: «Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως σχολίασε τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών στο θέμα της ατομικής αξιολόγησης και τόνισε ότι χωρίς αξιολόγηση δεν υπάρχει βελτίωση.

Η Νίκη Κεραμέως έκανε αναφορά στο όλο θέμα με ανάρτησή της στα social media τονίζοντας: «Η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο».

Η υπουργός Παιδείας ανέφερε επίσης ότι «χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση» και έκανε λόγο για «ιδεοληψίες» από μεριάς συνδικαλιστικών ηγεσιών των εκπαιδευτικών και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση. Η κοινωνία το γνωρίζει & υποστηρίζει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αντίθεση με την κοινωνία. Επιμένουν σε ιδεοληψίες. Η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας», συμπλήρωσε η Νίκη Κεραμέως.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λάρισα: Καρέ – καρέ η ομηρία της γυναίκας από τον 50χρονο πρώην της που την απειλούσε με τσεκούρι και μπιτόνι βενζίνης και το μετέδιδε live
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που μετέδιδε live ο 50χρονος - Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο άνδρας πείστηκε τελικά να παραδοθεί
Η γυναίκα που ήταν όμηρος του πρώην συζύγου της στη Λάρισα