Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νότης Σφανιακάκης – Γιώργος Μουκίδης: Κόντρα χωρίς όρια και εξώδικο στον τραγουδιστή

Γιώργος Μουκίδης Νότης Σφακιανάκης
Φωτογραφία Facebook George Moukidis

Κόντρα μεγατόνων ανάμεσα σε δυο πρώην συνεργάτες. Ο Γιώργος Μουκίδης, συνθέτης και στιχουργός μεγάλων επιτυχιών που έχει τραγουδήσει ο Νότης Σφακιανάκης, απαγορεύει στον γνωστό τραγουδιστή να ερμηνεύσει ξανά τραγούδια που του έχει δώσει.

Ο Γιώργος Μουκίδης ήταν εκείνος που αργά το βράδυ της Κυριακής (27.05.2018) με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανακοίνωσε ότι δεν θέλει πια ο Νότης Σφακιανάκης να ερμηνεύει τα τραγούδια που του έχει γράψει.

Έκανε γνωστό δε ότι τις επόμενες μέρες θα φτάσει στα χέρια του τραγουδιστή και εξώδικο. «Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», έγραψε ο Γιώργος Μουκίδης.

Δείτε το post που έκανε ο Γιώργος Μουκίδης

«Απαγορεύεται η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κύριε Σφακιανάκη» έγραφε άλλο post.

Οι αντιδράσεις θαυμαστών του Νότη Σφακιανάκη και όχι μόνο ήταν πολλές. Ορισμένες από αυτές οργισμένες απ’ ό,τι φαίνεται από νέο post που έκανε ο Γιώργος Μουκίδης. «Μετά από όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθες στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου από ορισμένους φαν του «αυτοκράτορα» κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου «Πρόβατα». Έτσι εξηγούνται όλα…», έγραψε.

Ποια τραγούδια του έχει τραγουδήσει ο Νότης Σφακιανάκης

Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει τραγουδήσει ο Σφακιανάκης ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μουκίδη. Ανάμεσα σε αυτές τραγούδια όπως: Η Στέλλα η Σμυρνία, Δεν σε χρειάζομαι, Θέλω να σε ξαναδώ, Θέλω να την κάνω, Και δεν μπορώ, Θυσιάστηκα, Ένα γράμμα, Μια ματιά σου μόνο φτάνει, Δεν μπορώ να καταλάβω, Να ξαναρθείς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις