Ελλάδα

Ντέμη Γεωργίου: «Την Παρασκευή πήγαμε θάλασσα και το Σάββατο πέθανε» λέει στο newsit.gr η σύντροφός της

«Την Παρασκευή πήγαμε θάλασσα και το Σάββατο πέθανε. Ήταν φοβερό. Ήταν η πρώτη φορά που βρήκαμε έστω μια ώρα να κάνουμε κάτι για εμάς. Ίσως η Ντεμη γίνει η αφορμή να αλλάξει κάτι στο σύστημα  υγείας του νησιού» είπε μεταξύ άλλων στο newsit.gr η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, Μαριαλένα Ξηρομερίτη.

«Τον Σεπτέμβρη θα παντρευόμασταν, από το 2020 ήμασταν μαζί, η Ντέμη ήταν αυθόρμητη είχαμε πολλά όνειρα όπως να κάνουμε το μαγαζί και να πάμε πολλά ταξίδια» περιγράφει η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, μόλις μία εβδομάδα μετά τον ξαφνικό θάνατο της 39χρονης σεφ, που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. 

«Αυτό που ήθελε η Ντέμη ήταν να περάσει η σεζόν, να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν και να πάμε διακοπές στο Μπαλί. 

Ονειρευόμασταν να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας αλλά προτεραιότητα ήταν να μεγαλώσουμε το πρώτο μας παιδί και να το κάνουμε να πατήσει στα πόδια του, το εστιατόριο που ανοίξαμε. Το έχτισα εγώ με τα χέρια μου, είμαι αρχιτέκτονας ήξερα τι κάνω και πως να το κάνω λόγω εμπειρίας».

«Μπαίνω στο μαγαζί και μου κόβονται τα πόδια»

«Εγώ είμαι πάρα πολύ φορτισμένη, μπαίνω μέσα στο μαγαζί και μου κόβονται τα πόδια, αρρωσταίνω, δεν μπορώ ούτε να ξεκλειδώσω την πόρτα. Δεν μπορώ να σταθώ εκεί μέσα. Είμαι σε φάση μετακόμισης, σε 2 εβδομάδες το πολύ θα γυρίσω πίσω στη βάση μου. Θα πάρω μαζί μου και τα πράγματα της» κατέληξε, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Οι δικαστικές αρχές ήξεραν από τον Νοέμβριο του 2024 για τα τρία βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη» - Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία
Τα τρία βίντεο παρουσιάστηκαν τέσσερις μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2025, αλλά για άγνωστο λόγο δεν δημοσιοποιήθηκαν νωρίτερα
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη 2
«Ο 22χρονος δράστης έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας
Αγωγή 500.000 ευρώ από την Εθνική Πινακοθήκη στον Νίκο Παπαδόπουλο για τους βανδαλισμούς – «Από μισό ευρώ να βάλουν 1.000.000 Χριστιανοί, τα μαζέψαμε»
«Μου κόψανε το μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να τα ξανακατεβάσω»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος 22