Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ντουμπάι: Εκατοντάδες Έλληνες για ρεβεγιόν μετά τα νέα μέτρα στην εστίαση

Ντουμπάι: Εκατοντάδες Έλληνες για ρεβεγιόν μετά τα νέα μέτρα στην εστίαση

Στο Ντουμπάι η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ και δεν την σταματά ούτε ο κορονοϊός που ταλαιπωρεί ολόκληρο τον πλανήτη.

Έτσι, όπως και πέρσι, εκατοντάδες έλληνες μετά τα νέα μέτρα για τους περιορισμούς στην εστίας έκλεισαν πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, στο Ντουμπάι.

«Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρα πολλά τηλεφωνήματα και από συναδέλφους djs οι οποίοι έψαχναν γιατί εδώ ακυρώνονταν όλα τα events.. είχα κ πολλούς φίλους κ γνωστούς που ήθελαν να τους βρω διαμονή.», δήλωσε η Άντζελα Παντέλη, εργαζόμενη ως DJ στο Ντουμπάι στο ΣΚΑΙ.

Για το ρεβεγιόν ένα άτομο θα πληρώσει από 800 μέχρι και 1500 ευρώ για το αποψινό ρεβεγιόν ενώ πληροφορίες του ΣΚΑΙ θέλουν σε ελληνικό δημοφιλές εστιατόριο να φτάνει και τις 5.000€ η θέση στο πρώτο τραπέζι.

Ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στο Ντουμπάι και στα Εμιράτα αγγίζει το 100% και ο μόνος περιορισμός που υπάρχει στους πολίτες είναι να φορούν μάσκες στους δρόμους. Γι’ αυτό και χιλιάδες τουρίστες έχουν επιλέξει το Ντουμπάι για την αλλαγή του χρόνου.

«Είναι λόγω της έκθεσης (Expo) φέτος που γίνεται, είναι απ’ όλες τις χώρες επισκέπτες και ειδικά για γιορτές έχει μεγάλη προσέλκυση κόσμου και τουρισμού. Έχουν προγραμματιστεί κάποια ρεβεγιόν και κάποια event μεγάλα, αλλά σίγουρα με κριτήρια και παρεμβάσεις της κυβέρνησης να τηρηθούν κάποια μέτρα σωστά, καθιστοί, με αποστάσεις», δήλωσε ο DJ στο Ντουμπάι.

Πάντως η μετάλλαξη Όμικρον επηρεάσει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και σε αυτήν την πόλη καθώς η συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τους Gipsy Kings ακυρώθηκε γιατί νόσησαν αρκετά μέλη τους μπάντες των καλλιτεχνών και δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις