Ελλάδα

Ντροπιαστικές καταγγελίες: Έβαζαν τις υποψήφιες για το Λιμενικό να κάνουν κουτσό γυμνές

Σε απίστευτες και ντροπιαστικές αποκαλύψεις προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμμανατίδου μιλώντας στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλής, ύστερα από καταγγελίες υποψήφιας σε διαγωνισμό του Λιμενικού Σώματος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως κατήγγειλε η εν λόγω υποψήφια, οι υποψήφιες του διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος ελληνικής ακτοφυλακής ειδικότητας νομικού αναγκάστηκαν χωρίς προηγουμένως να το γνωρίζουν από την προκήρυξη σε υγειονομική εξέταση.
 
Στην εν λόγω εξέταση οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να γδυθούν ενώπιον της υγειονομικής επιτροπής που απαρτιζόταν από άνδρες γιατρούς και μία γυναίκα. Η γυναίκα γιατρός αφού τις ακροάστηκε αποχώρησε από την αίθουσα.
 
Στη συνέχεια και ενώ ήταν γυμνές οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να κάνουν κάμψεις, κουτσό και να τρέχουν μέσα στην αίθουσα υπό τα βλέμματα όλης της επιτροπής και των συνυποψήφιων τους και υπό τα σεξιστικά σχόλια μάλιστα των γιατρών.

Η Βουλευτής τόνισε ότι εφόσον ισχύουν οι καταγγελίες τίθεται θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης και βάναυσης προσβολής της προσωπικότητας των υποψηφίων και ζήτησε την άμεση διερεύνηση τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκληρό μήνυμα ΗΠΑ σε Τεχεράνη για τα Στενά του Ορμούζ: «Όχι συμφωνία με οποιοδήποτε τίμημα»
Βλέπουν «απόλυτο χάος» αν επιβληθούν διόδια - Ανεστάλη η εφαρμογή του σχεδίου επείγουσας απομάκρυνσης πλοίων και χιλιάδων ναυτικών από τα Στενά του Ορμούζ μετά την επίθεση σε φορτηγό πλοίο
Τα Στενά του Ορμούζ
Λάρισα: Καρέ – καρέ η ομηρία της γυναίκας από τον 50χρονο πρώην της που την απειλούσε με τσεκούρι και μπιτόνι βενζίνης και το μετέδιδε live
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που μετέδιδε live ο 50χρονος - Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο άνδρας πείστηκε τελικά να παραδοθεί
Η γυναίκα που ήταν όμηρος του πρώην συζύγου της στη Λάρισα