Σάββατο, 24 Φεβ.
19oC Αθήνα

«Ο άλλος άνθρωπος»: Η μαρτυρία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τα τυχερά παιχνίδια

«Ο άλλος άνθρωπος»: Η μαρτυρία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τα τυχερά παιχνίδια
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και που τώρα, αποκαλύπτεται ότι έπαιζε και τυχερά παιχνίδια.

Όπως είναι λογικό, όλα τα παραπάνω, έχουν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό αλλά και δεύτερες σκέψεις, για το πώς γινόταν η διαχείριση των χρημάτων που προορίζονταν για τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό…

Σύμφωνα πάντως, με άνθρωπο που μίλησε στην εκπομπή TLIVE και συγκεκριμένα έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου, ο δημιουργός της «Κοινωνικής Κουζίνας» είναι… «καλός παίκτης».

«Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε. Δεν του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε για να του δίνουμε εμείς να χτυπάει την κάρτα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Ήταν πελάτης μας. Έπαιζε κάποια ποσά. Ήταν ένας καλός παίκτης» είπε χαρακτηριστικά στο TLIVE.

Νωρίτερα σήμερα (29/1/24) ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης πήγε στο κτίριο της Κοινωνικής Κουζίνας, αλλά ο ίδιος δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις