Ελλάδα

Ο Αρχιφύλακας της Ακρόπολης ήταν και διαχειριστής των εισιτηρίων! Τον τέλειωσε η Μενδώνη

Αντικαθίσταται ο αρχιφύλακας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης, σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, «η αντικατάστασή του κρίθηκε επιβεβλημένη, διότι από τον Μάρτιο 2019 ως σήμερα εκτελεί παράλληλα τα καθήκοντα του αρχιφύλακα και συγχρόνως του διαχειριστή των εισιτηρίων του αρχαιολογικού χώρου. Άρα είναι ελέγχων και ελεγχόμενος.
Με γνώμονα την τήρηση της αρχής της νομιμότητας και των σχετικών διατάξεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα οι ιδιότητες του αρχιφύλακα και διαχειριστή στο αυτό πρόσωπο αντίκεινται σε κάθε έννοια ηθικής και δικαίου», καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μία σύλληψη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών εντός και εκτός φυλακών: Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 46 άτομα
Oi εμπλεκόμενοι χρησιμοποιούσαν προπληρωμένες κάρτες ως συναλλακτικό μέσο, καθώς και χρήση λογαριασμών στοιχηματικών εταιρειών, προκειμένου να μην εντοπίζονται οι μεταφορές χρημάτων για την αγοραπωλησία ναρκωτικών
Περιπολικό
Γνωστός πρωταθλητής συνελήφθη στην εθνική οδό με 1,15 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου
Οι Αρχές εξετάζουν τρία βασικά σενάρια: εάν πρόκειται για προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας, για υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ή για εκτεταμένη φοροδιαφυγή
Περιπολικό
8