Site icon NewsIT

Ο δήμαρχος Μαρκοπούλου στο newsit.gr για τα κρούσματα κορονοϊού στο δημαρχείο

31.08.2020 | 16:25
Ο δήμαρχος Μαρκοπούλου στο newsit.gr για τα κρούσματα κορονοϊού στο δημαρχείο

Ένας από τους αντιδημάρχους και η σύζυγος του είναι τα δυο θετικά κρούσματα του κορονοϊού, που από το πρωί έχουν φέρει τα πάνω κάτω στον δήμο Μαρκόπουλου, που με ανακοίνωση του προχώρησε στην αναστολή της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών εξυπηρέτησης κοινού.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης το θετικό αποτέλεσμα του τεστ το πληροφορήθηκε από τον ίδιο τον αντιδήμαρχο ο οποίος επικοινώνησε μαζί χθες το βράδυ.

«Χθες το βράδυ κατά τις 12 η ώρα με πήρε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και με ενημέρωσε πως στο τεστ κορονοϊού που έκανε μαζί με την σύζυγο του έδειξαν πως είναι θετικοί. Έτσι σήμερα νωρίς το πρωί καλέσαμε την επιτροπή κορονοϊού που έχουμε και εφαρμόσαμε όλα τα πρωτόκολλα υγείας του δήμου. Κλείσαμε όλες τις υπηρεσίες που συναλλάσσονται με κοινό, διώξαμε το προσωπικό, έχουμε απολυμάνει ήδη όλα τα δημοτικά κτίρια διαδικασία που θα επαναλάβουμε και αύριο. Πήραμε και τον ΕΥΟΔΥ όπου Τετάρτη και Πέμπτη θα πραγματοποιήσει δειγματοληπτική εξέταση σ όλους τους υπαλλήλους», αναφέρει.

Click4More Κλειστό λόγω κορονοϊού το δημαρχείο Μαρκοπούλου

Και προσθέτει: «Ο αντιδήμαρχος τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκεται εκτός δημαρχείου ωστόσο καθημερινά έρχεται για να προωθήσει κάποιες υποθέσεις και για τυπικούς λόγους. Δεν είχε πάει διακοπές και δεν γνωρίζει πως μπορεί να κόλλησε τον ιό. Φυσικά και υπάρχει μια ανησυχία μεταξύ των υπαλλήλων γι’ αυτό και κινηθήκαμε όσο πιο γρήγορα γινόταν. Από τις αρχές Αυγούστου όλοι οι υπάλληλοι φορούν μάσκες όπως και όσοι μπαίνουν για να εξυπηρετηθούν».

Τα πρώτα συμπτώματα και το τεστ

«Βρίσκεται σε καραντίνα από την περασμένη Τετάρτη. Είχε κάποια συμπτώματα ατονίας, πόνους λίγο στα κόκαλα. Ο γιατρός του συνέστησε να μείνει σπίτι όπως κι έκανε και τον παρότρυνα να πάει να κάνει το τεστ κορονοϊού. Πήγε το Σάββατο στο κέντρο υγείας και χθες το βράδυ βγήκαν τ αποτελέσματα που έδειξαν πως είχε τον ιό».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version