Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα δώσει δωρεάν μάσκες στους μαθητές του Δήμου

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα δώσει δωρεάν μάσκες στους μαθητές του Δήμου

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σταθερά στο πλευρό των πολιτών του Δήμου ακόμη και στις δύσκολες εποχές της πανδημίας. Θωρακίζεται η ασφάλεια των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Ενόψει της έναρξης των μαθημάτων μετά από την απόφαση της κυβέρνησης, της Γ’ Λυκείου, τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 αλλά και των υπολοίπων τάξεων του Λυκείου και του Γυμνασίου τη Δευτέρα 18 Μαΐου, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ανακοίνωσε ότι θα προμηθεύσει τις σχολικές μονάδες της πόλης με υγειονομικό υλικό, για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα προσφέρει στους μαθητές μάσκες πολλαπλών χρήσεων, καθώς και αντισηπτικά για τους σχολικούς χώρους. Ο Δήμος έχει φροντίσει ώστε τα σχολεία να είναι καθαρά και απολυμασμένα για να υποδεχτούν τους μαθητές και τους καθηγητές, οι οποίοι κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο θα συναντήσουν υφασμάτινες μάσκες για τον καθένα, αντισηπτικά σε κάθε τάξη και όλα τα απαραίτητα είδη υγιεινής.

Είναι προφανές ότι ο Δήμος θα εξασφαλίσει επίσης τον καθαρισμό των χώρων του σχολείου δύο φορές την ημέρα καθώς και τη συστηματική καθαριότητα παντού και προς τούτο θα διαθέσει διπλάσιο προσωπικό καθαριότητας.

Στο πλευρό των πολιτών την εποχή της πανδημίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των Δημοτών, ιδιαίτερα μάλιστα την εποχή της πανδημίας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μέριμνα για την προστασία της υγείας των δημοτών και των εργαζομένων και την συνεπή τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και ευαισθησία για την υποστήριξη αδύναμων οικονομικά δημοτών, ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος αποφάσισε σις 30 Μαρτίου 2020 και πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την κατ’ οίκον διανομή 4.500, και πλέον, πακέτων με προϊόντα στους 1.200 δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ.


Για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος, είχαν επιστρατευτεί όλοι οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, 16 υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι με τα οχήματα του Δήμου, τέσσερα ιδιωτικά φορτηγά και προσωπικά οχήματα εργαζομένων και αιρετών συνέδραμαν στη διανομή των αγαθών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις