Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο δημοτικός θερινός Κινηματογράφος «Πάνθεον» σηκώνει αυλαία

Ο δημοτικός θερινός Κινηματογράφος «Πάνθεον» σηκώνει αυλαία

Ο δημοτικός θερινός Κινηματογράφος Σινέ Πάνθεον στην Αγία Βαρβάρα σηκώνει αυλαία για να μας προσφέρει ποιοτικές καλοκαιρινές βραδιές.

Ο δημοτικός θερινός Κινηματογράφος «ΠΑΝΘΕΟΝ» στην Αγία Βαρβάρα ανοίγει για να μας προσφέρει ποιοτικές καλοκαιρινές βραδιές στον μοναδικό αμφιθεατρικό του χώρο. Η δροσιά και οι ευωδιές του καταπράσινου βουνού, τα αρώματα από το αγιόκλημα και το γιασεμί, οι ταινίες πρώτης προβολής, προσεκτικά επιλεγμένες για τις απαιτήσεις των σινεφίλ, μικρών και μεγάλων, θα μας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, ώρα 19.30 θα γίνει και η επίσημη έναρξη λειτουργίας του κινηματογράφου με ένα μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια – επιτυχίες του παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς».

Ο κινηματογράφος λόγω των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού, θα λειτουργήσει εφαρμόζοντας αυστηρά όλους τους κανόνες προστασίας για τους θεατές. Φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας, καθώς μετά τη συμπλήρωση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών, λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου, δεν θα είναι δυνατή η είσοδος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις