Ελλάδα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό ρολό κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να μην καταναλώσουν ρολό κοτόπουλο με την εμπορική ονομασία «Πεδινές φάρμες ρολό κοτόπουλο μπέικον με τυρί» καλεί τους καταναλωτές ο ΕΦΕΤ. Το προϊόν ανακαλείται από την αγορά καθώς βρέθηκε σαλμονέλα.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου του ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια ελέγχων, πήρε δείγμα κατεψυγμένου παρασκευάσματος από κρέας πουλερικών που προορίζεται να καταναλωθεί μαγειρεμένο και διανέμεται από την εταιρεία ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε. (υποκατάστημα MyMarket), με την εμπορική ονομασία “ΠΕΔΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ” με ημερομηνία παραγωγής 18/11/19 και ημερομηνία λήξης 18/11/20, το οποίο παράγεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε. από την εταιρεία Pimel Trading ltd., Vasil Aprilov Blvd. 157, Plovdiv, Βουλγαρία.

Σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. στο δείγμα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΦΕΤ.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ραντεβού στην Άνω Γλυφάδα για την οδική ασφάλεια
Το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουνίου, ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού σχολείου Γλυφάδας, σε συνεργασία με το «StAr, Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια» μας προσκαλούν στην 1η ημερίδα Οδικής Ασφάλειας
Child with rucksack riding on bikes in the park near school. Pupil with backpack outdoors.
Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου στο Ίλιον μετά από σύγκρουση με μηχανάκι - «Κατέβηκα και άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές»
Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασε το περιπολικό της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο οδηγός της μοτοσυκλέτας συνελήφθη
Ίλιον
8