Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο Γιώργος Πατούλης έγινε ήρωας παραμυθιού! “Μεταμορφώθηκε” σε κύριο “Πονοψυχούλη”

Ο Γιώργος Πατούλης έγινε ήρωας παραμυθιού! “Μεταμορφώθηκε” σε κύριο “Πονοψυχούλη”
Φωτογραφία από gpatoulisblog.blogspot.com

Ο Γιώργος Πατούλης πέρα από δήμαρχος Αμαρουσίου… έγινε και ήρωας σε παραμύθι! Ειδικότερα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου “πρωταγωνιστεί” στο βιβλίο με τίτλο «Ο υπέροχος κόσμος της Μελένιας. Η φτερωτή ποδηλατούλα».

Ο Γιώργος Πατούλης “μεταμορφώνεται” σε κύριο “Πονοψυχούλη” σε ένα παραμύθι για τις αρετές της κίνησης κόντρα στην νωχέλεια της τεχνολογίας».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του δήμου Αμαρουσίου:  «Τον εαυτό του ως ήρωα παραμυθιού αντίκρισε ο Γιώργος Πατούλης, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του βιβλίου με τίτλο: «Ο υπέροχος κόσμος της Μελένιας. Η φτερωτή ποδηλατούλα».

Στις σελίδες του παραμυθιού η άθληση και η κίνηση αναμετρώνται με τον «υπνωτισμό» της τεχνολογίας. Νικητής είναι η προσπάθεια, η δράση κόντρα στην αδράνεια που ορίζει η σύγχρονη τεχνολογία. Όλα αυτά συμβαίνουν στο Μελανοχώρι με Δήμαρχο τον κ. Πονοψυχούλη.»

Μάλιστα η συγγραφέας Λία Λάππα επισκέφτηκε τον δήμαρχο Αμαρουσίου και έβγαλε και selfie μαζί του, την οποία ανέβασε στο Instagram.

Ο Γιώργος Πατούλης, σχολίασε αυτή του την «εμφάνισή» στο παραμύθι, λέγοντας: «Μέσα από το παραμύθι βγαίνουμε καλύτεροι στον ρεαλισμό. Κάθε πρόσφορο μέσο στην προσπάθεια για ευαισθητοποίηση και αφύπνιση λειτουργεί προς όφελος των παιδιών μας για αυτό και είναι θεμιτό και καλοδεχούμενο».

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις