Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

«Ο κομμωτής που είχε βάλει κάμερες στις τουαλέτες μας έλεγε να πίνουμε συνεχώς νερό» – Η γυναίκα που τον ξεσκέπασε μιλάει στο newsit.gr

«Ο κομμωτής που είχε βάλει κάμερες στις τουαλέτες μας έλεγε να πίνουμε συνεχώς νερό» – Η γυναίκα που τον ξεσκέπασε μιλάει στο newsit.gr

«Ο κομμωτής μας έλεγε να πίνουμε συνεχώς νερό για να πηγαίνουμε στην τουαλέτα. Μετά την καταγγελία στην αστυνομία και την σύλληψη του μάθαμε ότι είχε καλωδιώσει και όλο το σπίτι του. Παρακολουθούσε την σύζυγό του την κόρη της συζύγου του και την πεθερά του. Είχε καλωδιώσει μέχρι και το τραπεζάκι».

Με αυτά τα λόγια, μια από τις υπαλλήλους του 49χρονου κομμωτή που είχε καλωδίωσει με κρυφές κάμερες τις τουαλέτες του καταστήματός του και παρακολουθούσε τις υπαλλήλους και τις πελάτισσες του, περιγράφει στο newsit.gr πως τον ξεσκέπασε.

Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι εκείνη η οποία παρατήρησε τις περίεργες κινήσεις στα κινητά του 49χρονου, ανακάλυψε τις κρυφές κάμερες και τον «έδωσε» στην Αστυνομια δίνοντας τέλος στη νοσηρή του δράση.

Κοιτούσε περίεργα το κινητό του και την τουαλέτα 

«Ξεκίνησα να δουλεύω στο μαγαζί, πριν από περίπου ένα μήνα. Την Παρασκευή στο μαγαζί δεν είχε πολύ δουλειά, πέρασε από δίπλα μου με το κινητό στο χέρι και παρατήρησα ότι παρακολουθούσε μέσα από την οθόνη τις κάμερες. Παράλληλα κοιτούσε περίεργα την τουαλέτα. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε και πήγα κατευθείαν στην τουαλέτα. Εκεί, ανακάλυψα τις δύο κάμερες οι οποίες ήταν κρυμμένες. Η μια ήταν τοποθετημένη μέσα σε έναν σωλήνα και οι άλλοι ήταν πάνω προς το ταβάνι σε κάτι καλώδια, καλυμμένη με ταινία για να μην φαίνεται»περιγράφει η κοπέλα και στις επόμενες γραμμές αναφέρεται στις κινήσεις της. «Αμέσως πήγα σε μία συνάδελφο μου που την εμπιστεύομαι, της το είπα και ενημερώσαμε και τις υπόλοιπες κοπέλες. Στη συνέχεια ενημερώνουμε την αστυνομία και τον δικηγόρο μας. Το Σάββατο οι αστυνομικοί ήρθαν στο μαγαζί και τον έπιασαν». 

Πόσες κοπέλες εργάζονται στο κατάστημα;
« Είμαστε οκτώ με 10 κοπέλες».
Τι σας είπαν οι συνάδελφοι σας;
«Τρελάθηκαν. Καμιά από μας δεν το περίμενε. Ούτε εγώ θα το σκεφτόμουν αν δεν έβλεπα το κινητό του. Όμως τώρα που όλα τελείωσαν καθόμαστε και το σκεφτόμαστε και το συζητάμε μας βγαίνουν διάφορα περίεργα που μας έλεγε». 

Μας έλεγε συνεχώς να πίνουμε νερό. Είχε εθισμό στις γυναίκες

Συνεχίζοντας την περιγραφή της στο newsit.gr η κοπέλα που ξεσκέπασε τον κομμωτή, ανακαλεί στη μνήμη της διάφορα περιστατικά που πλέον, «κουμπώνουν» με την νοσηρή του δράση.

Τι σας έλεγε; 
«Μας έλεγε συνέχεια να πίνουμε νερό. Αυτό μας το έλεγε όλη την ώρα. Γενικά έλεγε περίεργα πράγματα. Και για τις γυναίκες έλεγε περίεργα πράγματα. Δεν μπορούσαμε όμως ποτέ να πιστέψουμε ότι υπήρχε κάτι άλλο, ότι θα έκανε κάτι τέτοιο». 
Προφανώς σας προέτρεπε να πίνετε νερό γιατί είναι διουρητικό. 
«Προφανώς. Αυτό το έκανε καθημερινά. Μας το έλεγε συνέχεια. Δηλαδή εγώ ήμουν ένα μήνα και μου το έλεγε συνέχεια. Μου έλεγε να πίνω νερό συνέχεια. Από όλα όσα έλεγε, θα μπορούσα να πω ότι είχε έναν εθισμό στις γυναίκες». 
Δηλαδή; 
«Είχε έναν εθισμό στις γυναίκες. Εμένα το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν πήγα την πρώτη μέρα, ήταν ότι «δεν μπορώ να βλέπω μεγάλους άντρες να πηγαίνουν με μικρές κοπέλες. Το σιχαίνομαι αυτό το πράγμα. Αυτό μου το είπε την πρώτη μέρα που πήγα κιόλας και διάφορα τέτοια».

Εντοπίζετε τις κάμερες, ενημερώνετε την συνάδελφο σας και στη συνέχεια την αστυνομία. Τι σας είπαν οι αστυνομικοί;
«Εγώ στην αρχή ήθελα να κάνω ανώνυμη καταγγελία γιατί φοβόμουν. Δεν ήξερα τι άνθρωπος είναι και τι μπορεί να συμβεί. Όμως μετά μαζευτήκαμε όλα τα κορίτσια και αποφασίσαμε να πάμε στην αστυνομία. Δώσαμε όλα τα στοιχεία και την επόμενη μέρα τον συνέλαβαν». 

Μυστικοί αστυνομικοί – εφοριακοί 

Αναφερόμενη στην σύλληψη του κομμωτή, η κοπέλα λέει πως οι αστυνομικοί στις 11 το πρωί του Σαββάτου, μπήκαν μέσα στο κομμωτήριο, παριστάνοντας τους εφοριακούς. «Αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο κατάστημα και του είπαν ότι είναι από την εφορία. Εγώ εκείνη την ημέρα δεν ήμουν στο μαγαζί, όμως έμαθα ότι γενικά ήταν πολύ ψύχραιμος. Τον ανεβάσανε πάνω στο κουζινάκι που υπάρχει, βρήκαν όλα αυτά που έπρεπε να βρουν. Βρήκαν όλα τα κρυμμένα κινητά και μάθαμε ότι είχε κάνει το ίδιο και στο σπίτι του». 

«Είχε καλωδιώσει και το σπίτι του – Παρακολουθούσε μέχρι και την πεθερά του!»

Συνεχίζοντας την περιγραφή του αδιανόητου έργου του διεστραμμένου κομμωτή, η κοπέλα αναφέρει πως όπως έμαθε από την αστυνομία, ο σαράνταεννιάχρονος εκτός από τις κρυφές κάμερες στο μαγαζί του, είχε καλωδιώσει και το ίδιο του το σπίτι. Παρακολουθούσε την γυναίκα την κόρη της συζύγου του μέχρι και την πεθερά του! « Στο σπίτι του βρήκαν άλλα πέντε κρυφά κινητά ενώ διαπίστωσαν ότι είχε τοποθετήσει και εκεί κάμερες. Ήταν όλο το σπίτι γεμάτο κάμερες. Παρακολουθούσε την γυναίκα του την κόρη της γυναίκας του, την πεθερά του. Είχε καλωδίωσει όλο το σπίτι. Τα πάντα όλα. Όπου μπορείτε να φανταστείτε είχε τοποθέτησει κάμερες. Είχε καλωδιώσει ακόμα και το τραπεζάκι!»

Πως βιώνετε όλη αυτή την ιστορία; 

« Είμαι πολύ νευριασμένη. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ νευριασμένη είμαι. Ελπίζω να βγει όλη η αλήθεια, το εύχομαι αυτό και να δούμε τι ακριβώς τα κινητά του, τα στικάκια, ο υπολογιστής του»
Πιστεύετε ότι αυτό το παράνομο υλικό το κρατούσε σε ένα «ιδιωτικό» πλαίσιο ή το διοχέτευε κάπου;
« Θεωρώ ότι με τόσα κρυμμένα κινητά και τόσα στικάκια που βρήκανε δεν αποκλείεται να το έχει διοχετεύσει και αλλού. Να έστελνε κάπου…»
Σήμερα πήγατε στο δικαστήριο;
« Ναι πήγα»
Τον είδατε; Σας είπε κάτι;
«Όχι δεν μας είπε κάτι, αλλά μας κοίταξε κανονικότατα όλες τις κοπέλες τα μάτια. Χωρίς ντροπή». 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις