Ελλάδα

«Ο Λευτέρης Αυγενάκης με έβρισε και με απείλησε» – Τι είπε ο υπάλληλος του αεροδρομίου που δέχτηκε την επίθεση του βουλευτή

«Με έβρισε και με απείλησε». Με αυτά τα λόγια ο 22χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελευθερίου Βενιζέλου» περιέγραψε όλα όσα έγιναν με τον βουλευτή Ηρακλείου και πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 τα πρώτα λόγια του υπαλλήλου ήταν τα εξής: «Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (3.7.2024) ο υπάλληλος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για ακόμα ένα βίντεο που δείχνει όλη την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός στον εργαζόμενο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης έχασε την πτήση για Ηράκλειο και προσπάθησε να πείσει τους υπαλλήλους να τον αφήσουν να επιβιβαστεί. 

Ο Αυγενάκης μπήκε πίσω από τον γκισέ και εξαγριωμένος κινήθηκε κατά του υπαλλήλου, αρπάζοντας το τηλέφωνο, ενώ στη συνέχισε την επιθετική συμπεριφορά.

 

Αρχικά είχε γίνει καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ το απόγευμα της Τρίτης, ενώ το πρωί της Τετάρτης διέρρευσε και σχετικό βίντεο που δείχνει τη βίαιη συμπεριφορά Αυγενάκη.

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή τονίστηκε πως παρά το γεγονός πως υπουργοί και βουλευτές έγιναν αποδέκτες της ίδιας καταγγελίας το απόγευμα της Τρίτης (στις 19:30), δεν αντέδρασαν παρά μόνο μετά την Τετάρτη το πρωί, οπότε και κυκλοφόρησε το σχετικό βίντεο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών στα πανεπιστήμια: Προθεσμία έως 22 Σεπτεμβρίου για την απόκτηση κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες
Μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών εγγραφών, θα ακολουθήσει η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών/μετακινήσεων που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη
Αμφιθέατρο πανεπιστημίου
«Ο εμβολιασμός δεν είναι λύση για την ευλογιά των προβάτων» λένε οι επιστήμονες - Σε μεγάλο κίνδυνο η φέτα
Η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί: τα εμβολιασμένα ζώα εξακολουθούν να μεταδίδουν τον ιό, ενώ δεν υπάρχει τεστ που να διακρίνει αν ένα ζώο έχει αντισώματα από νόσηση ή από εμβολιασμό
Πρόβατα 3
Μεγάλη συγκέντρωση στο Κερατσίνι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα - Κλείνουν το μεσημέρι σταθμοί του Μετρό
Οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» θα κλείσουν στις 15:30 - Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τη νεολαία του Πειραιά να δώσουν δυναμικό, μαχητικό «παρών»
Η Μάγδα Φύσσα στο μνημείο του γιου της 3